Jump to content

Ursus arctos

Members
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Ursus arctos's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dette kan vera spor etter Rein. Spora til Reinen er nesten heilt runde, noko dette også virker å vera. Er ikkje godt å seie heilt sikkert ut frå bilete.
  2. Min fyrste rev på lokk datt i kveld. kom fyrst ein som eg ikkje fekk skote på pga høgt gras. Venta ca 10 min før eg byrja å lokke på ny. Etter 5-6 min kom det ein rev til, eller same reven, kva veit eg. Denne kom på ein stad med litt kortare gras, slik at hovud og hals var fri. Lokka inn med syco Tweety. Kor store er kvelpane no? Synst denne var stor for kvelp og vera.
  3. Dette veit eg litt om, då eg har hatt begge sekkane. Eg har faktisk hatt heile 3 stk powerframe, men ikkje ein av dei vara særleg lenge. Den siste solgte eg ubrukt. problemet med denne sekken, som vist var konstruert med tanke på virkeleg tunge lass, var etter mi meining alt for glatte reimar. Sekken seig ned etter kort tids bæring. I to tilfelle fall faktisk sekke av ramma. I tillegg so sprakk "leddet" på hoftebeltet. Har no Norrøna Recon med Syncroflex bæresystem. Denne har dei siste åra frakta fleire hundre kilo kjøt ut av fjelheimen, utan protest verken frå sekk, eller eigar. Min konklusjon: Norrøna Recon med Syncroflex bæresystem, er den beste sekken eg har prøvd, for tungt arbeid.
  4. Heldigvis er det fleire her på berget som ser nytten i ein hund som er "viltskarp", og som kan stoppe viltet, slik at me slepp å gå etter i dagevis. Eg har begge deler, og er svært nøgd med det. Beklagar til trådstartar for litt OT.
  5. Har Victory 2,5-10x50 og 3-12x56, begge med ret. 44. Til revejakt brukar eg S & B 2,5-10x56 FD7. Den likar eg best.
  6. Med visse enkle forbetringar, er denne heilt klart verd pengane. (sjå pulvers blogg) Min har stått ute i all slags vær i snart 2 mnd. og virkar framleis. Eg har 110 meter mellom varslar og sensor, og dette går greit etter at eg lodda på 30 cm på "antenneledninga" Du kan jo kjøpe 15 slike for det Mikkel kostar.
  7. Gå på netthandel.no. Meinar eg bet ca 100 kr + frakt.
  8. Har også kjøpt drivway, etter at min Mikkel tok kvelden i fjor etter 5 sesonge. Kjøpte drivway pga. pris. Eg har problemer med rekevidde. Eg har 110m til varslaren, og dette er i grenseland.
  9. Kor fant du dei på tilbud,sa du?
  10. Det beste ein kan gjera er, og ikkje gi denna karen meir oppmerksamheit. Verken her på kammeret eller andre plassar. Han er rett og slett ikkje verdt det.
  11. "Fjellvitt" er ein som eg likar godt. Gjekk med nokre flasker i reinsjakta.
  12. Snøfrisk naturell på lefse, smakar godt til Rakfisk,då saman med løk og kvit geitost. Øl og akevitt er ein selvfølge. Er komen i botnen på fyrst butten allereie. Den som har Rakafisk og reinskjøt, svelt ikkje.
  13. Har kjøpt optikk i Østerrike. Ein del å spare på det. (fram til 2006. har ikkje kjøpt noko etter det) Spes om du slepp å tolle det inn i landet.
×
×
  • Create New...