Jump to content

Grimner

Members
  • Posts

    798
  • Joined

  • Last visited

Grimner's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Halvautoer med tommelfingersikring er det ikke mange av - du har vel fått tips om den ene (Mossberg har også en pumpehagle med samme sak). To alternativer: - gå med pekefingeren og langfingeren på siden av hagla. Da er det mulig å få av sikringen noenlunde raskt. Men det avhenger av forholdet mellom kolben og fingrene dine. - slå av sikringen før du skal skyte.... jeg slår av når jeg ser bikkja i stand, ikke når fuglen går opp. På støkkjakt er sikringen av så lenge terrenget er greit. Dette forutsetter at man ikke fikler med avtrekkeren hele tiden.
  2. Det blir visst jul i år også SP83GP2 Spyderco Persian 2 Folder 3-7/16 inch VG10 Plain Blade, Black G10... 1 BM300SN Benchmade 300SN AXIS Flipper Folding Knife 3.05 inch Satin Plain ... 1 Knifecenter.com selger Persian 2 for $100, hvilket er billigsalg i forhold til listepris og hva kniven ellers ser ut til å være.
  3. Selgeren var nok like ærlig som selgere flest - Benchemade har mye bra, de også, men det er litt andre design og mekanismer enn Spyderco. Jeg liker kniver fra begge, men det er for tiden en Spyderco Paramilitary som blir med på tur. Den bør du prøve i hånda før du kjøper - etter min ydmyke mening noe av det bedre på markedet. Eventuelt en Caly for hverdags. Forresten, hvilken butikk var det?
  4. Finnes så vidt vites ikke, så det blir nok med drømmen: Hagle i 12 eller 20. Halvauto, bullpup med godt avtrekk og utskiftbart magasin sånn at man kan følge norske regler uten å drasse på 20 cm ubrukt rør. Ferdig motert skinne for sikte på toppen. Vekt rundt to kilo (moderne materialer - gjerne løp i karbonfiber & stål - i drømme spiller prisen ingen rolle), lav rekyl og et utseende som gir trestokkadelen brekninger (vel, det har dagens hagle også, så jeg er på vei )
  5. Typisk Spyderco: kvalitet til enhver smak. Den utspjåka Enduraen viser jo at de til og med tar hensyn til hallikmarkedet...
  6. ivara, du får døpe den om til "Amphibious" - med en måneds fraktetid er det god sannsynlighet for at den har vært fraktet med båt
  7. Den ulven var som meg langs en flomstor elv på leting etter et sted å krysse på leting etter sti/mat/ly/revir/make (stryk det som ikke passer). Hilser også såvidt på apekattene på andre siden. Ta meg ut!
  8. Skulle ikke forbause meg om det finnes en eller annen juridisk betenkning på "elektroniske medier" som gjør at så mange firma gjør det på samme måten. Mitt lille fillefirma sauset akkurat sammen et arbeidsregelement hvor "Ærlig & Åpen" er et av punktene. En konsekvens av det er at så lenge kunden sier at det er greit, så publiserer "vi" anonymiserte oppdragshistorier med hud, hår og gammel røykelukt. Får fnatt av firma som insisterer på sin egen perfeksjon...
  9. Uten å påberope meg noen som helst "autoritet", så vil jeg si at jeg er for en nøyere vurdering ved våpenkjøp. Her høres det ut som om det lokale lensmannskontoret har gode forutsetninger for å gjøre nettopp det. Noe som godt illustrerer hvor upraktisk mitt ønske om en slik nøyere vurdering er. I en slik vurdering burde Downs være en fordel. Man vet hva som er galt og hva slags konsekvenser det har. Det er verre med godt skjulte funksjonshemninger som dagens system ikke har muligheter til å fange opp. Det er forholdet til andre mennesker og våpenforståelse som bør telle mest her.
  10. Har bare gode erfaringer med Jetcarrier, men har ikke hatt bruk for dem på et halvt års tid, så ikke "i det siste". Hadde sendt dem et brev, muligens rekommandert, hvor du redegjør for saken og spør hva de har tenkt å gjøre med det. Hadde ikke inkludert spekulasjoner om utro tjenere - den lunta bør de lukte selv. Sett gjerne en frist for når du kontakter Forbrukerombudet/advokat. Litt utenfor tråden: Kan ikke si at jeg synes at sletting av kundesaker på Facebook er spesielt lurt. Alt du gjør er å gjøre kunden litt mer fremmedgjort fra firmaet ditt og du går glipp av en god anledning til å vise hvor god servicen er. Det burde jo være nesten gratis reklame å ha tråder hvor saken blir løst i åpenhet.
  11. Logisk ja, men hvis jeg var knivprodusent og så til de grader innestengt i glasskapene til G-Sport, så ville det vært en tanke å åpne min egen lille nettbutikk for de ekslusive varene. Kanskje til og med latt Mora overta billigmarkedet og sett kun etter folk som var over gjennomsnittet villige/gale nok til å betale for en god kniv.
  12. Jeg mener å ha sett Helle Temagamai hos knifecenter.com. De har et par sider med Helle-kniver. Den er ikke der nå, og om det var karbonstålutgaven husker jeg ikke, men det er jo mulig å høre. "Ikke vært særlig etterspørsel" - nei, en kniv ingen har hørt om er ikke lett å selge...
  13. Gav bort en Tenacious i julegave. Godt inntrykk. Arbeidskniv av god kvalitet. Ikke spesielt skarp, men var meget velvillig innstilt til skjerping. Lå godt i hånda og oppførte seg pent. Neste trinn ned hos Spyderco, byrd, er helt greie kniver, men litt juks på detaljer og antagelig ikke egnet for særlig tungt arbeide. Fin til hverdags ettersom de har noen små og lette modeller.
  14. Bare å gratulere! Ikke medlem av B-gjengen selv, men at det er flotte våpen, det skjønner til og med jeg
  15. Billigknivene har oftere og oftere overraskende god kvalitet. Øyeblikket knivsnobber drømmer om da de kan dra frem sjefskniven og si "Du må ha skikkelig kniv, vet du", begynner å bli sjeldnere.
×
×
  • Create New...