Jump to content

lillegutt

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About lillegutt

  • Birthday 12/03/1974

lillegutt's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. lillegutt

    Salvinelli

    Har ikke hatt salvanelli selv men har kjent litt på noen og hatt venner som har hatt dem. Litt varierende kvalitet på blånering og sånt ellers virker det som ålreite børser. Må nesten prøve en selv og kjenne hva du syns om dem. Men som alle moderne våpen idag er puss og olje bruk MEGET viktig. Lykke til Morten
  2. Enkleste måten å sjekke om ei hagle passer alene, er å stå foran speilet. Lukk øya hold dem igjen monter hagla i en jevn fin bevegelse, å når den ligger på plass åpner du høyre øye. da skal kornet ligge i pupillen:
  3. Nå har jeg hatt BERETTA 682 i 26 år og der er de hulla blitt ovale da jeg har bare lukket den igjen. de andre jeg har hatt har jeg holdt igjen toppleveren og da holder børsene seg tighte og hulla runde. Men for guds skyld det er deres våpen så gjør som dere vil. Men føler jeg har litt utallelses grunnlag etter 30 år som aktiv lerdue skytter. Browning og hagler med bokslås er det bare å lukke igjen pent.
  4. Syns det er merklig om en Beretta Børsemaker har sagt dette om 68 serien. Da du sliter ut låse sleide og hulla med å gjøre det på den måten. På 68 serien holder du igjen topplevel og bare slipper denne når du har lukket igjen børsa. Ikke press på topplevel etterpå. Under puss og vedlikehold smører du opp sleide og har olje i hull og beveglige deler. Jeg smører opp alle beveglige deler for hver gang jeg monterer den. Gjør du dette sliter du aldri ut en 68 serie Beretta
  5. lillegutt

    Rizzini hagle

    Har skutt med Rizzini premier i tre år. Det er knallgode børser å skyte med.fantastisk balanse rekyl og generelt lettskutt. Solgte min da jeg ble litt lei av å vente på deler i månedsvis med diverse unnskyldninger. Ser det ut som perazzi og oppfører seg som en perazzi å skyte med må jo de femti tusene dem er billigere godt ett sted. Men får dem opp service nivået igjen er det virkelig ett flott våpen. Br440 hadde jeggodt får uten løpsvelger da den er fryktelig dumt plassert rett bak avtrekkeren. Lykke tilmed børse kjøp folkens.
  6. Jeg har: 682 x trap med 71 pipe og choker som brukes til skeet og sporting. Også har jeg en 391 ulrika 2 som jeg bruker på jakt og figursti. Har hatt: 682 gold som jeg virkelig angrer dypt å hellig på at jeg solgte. Og en 682 gold e x trap som også var ei god børse. På trap banen nå skyter jeg med Rizzini premier som er ei bra børse men som ikke på langt nær kan måle seg med en skikkelig beretta.
  7. Går den i lås hvis du trykker forsiktig på den? Hender jeg må gjøre det på min gamle 682 når jeg har skrudd til skruene i fortreet. For du har vel hatt olje i den mekanismen der også går jeg utifra?
  8. Du trenger ikke å fylle ut mer enn kaliber og halvauto og småviltjakt på våpensøknaden. Det andre fyller du inn når du kjøper våpenet og leverer det til politiet. Er sånn jeg har gjort det ihvertfall. Da kan du ha søknaden klar også begynne å lete rundt etterpå. På den måten kan du slå til når du kommer over ett kjempetilbud du liker. Skitt jakt.
  9. Nordal lager kolber. Gunnar grønnerud lager også. Er egentlig mange som har begynt med dette. Bare å forhøre seg litt neste gang du er på stevne.
  10. Strikken setter du foran sluttstykke når det er lukket. Også skyver du den bare litt bakover på motsatt side av sluttstykke. Dermed stopper strikken hylsa når du skyter. Sto noe i reglene om dette før vet jeg. At alle auto våpen skulle hindre tomhylser i å fly ut av våpenet på banen. Jeg personlig bryr meg lite om det ene eller andre på banen. Tilpasser meg bare etter den situasjonen jeg er i der og da.
  11. Skyting på grasåsen skytesenter i aurskog høland komune imorgen. både sporting og trap.
  12. Vi skjøt 250 skudd med disse skuddene igår. Syns dem var akkurat som den vite gambore skuddene. Ble treff når du skjøt riktig og bom når du gjorde feil. Skyter aldri på plakat med skudd. Ser på treffene jeg for med dem istedet. Så disse skuddene syns jeg var veldig bra. behagelige å skyte med og fine treff. Virket kjappe også. Bare å legge seg rett i forkant på dua og det var skikkelig filler. Prøvde både med Rizzinien og gamle Berettaen. Samme resultat i begge mine børser.
  13. Noen som blir med på en tre ukers skyte ferie i Usa. Har virkelig lyst til å oppleve litt av det landet der. Må jo være ett drømme land å besøke når du elsker våpen biler og skyting.
  14. Helt perfekte forhold der oppe syns jeg. Hadde 24 på bane 1 og bommen var kun meg. Men mer perfekt bane en bane 2 skal du lete lenge etter. Fy faen å duene vinker til en der. Men selvfølgelig måtte de berømte Nm tankene komme og dermed kom en raskt ned på 21. Men med all den negative praten det er der oppe ang bane 1 så kommer det fort i hodet på en. Og dermed er det vanskelig å få til 25.
  15. Godt å høre at det er flere som er missfornøyd med egen innsats på stien. Gikk ut med godt mot idag og følte at dette var en sti for lillegutt. Og det var det 3 av 5 poster var virkelig midt i blinken for meg. Men desverre så hadde vi jo også post 3 og 4 som er kjempe fine poster. Men åssen faen skal de duen treffes. For det skjønte tydeligvis ikke jeg. (10 9 3 5 10) Så 30 bra skudd med 1 konsentrasjons svikt. Og 20 som ingen ting stemte. Velkommen til Nm.
×
×
  • Create New...