Jump to content

BENELLI M4

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BENELLI M4's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har testet disse ? http://www.jaktdepotet.no/?menuid=-6070 12/89 federal stål til 150 kr pakka. 6 kr
  2. BENELLI M4

    458 win mag

    CZ 550 kan være et alternativ
  3. Litt info På linken. Table 13 kan være greit å kikke på for de som tenker på haggelstr. Og hastighet på div avstander. Har sett ganske mange rådyr som har blitt skutt med 3,5 mm (us3) og 3,7 mm (us2) hagel fra rottweil og hvis bly er valget tror jeg dette kan være noe av det bedre man kan bruke i 12/70 på normale skyteavstander. På lange (for lange) hold er det vel raske tungstein/hevishot patroner som gjør den beste jobben. Men her krever det mye testing av skuddbilder, kronograf,avstandsmåler og det og faktisk treffe uten siktemidler . http://www.jonathan-spencer.co.uk/Refer ... otsize.pdf
  4. Mener det er 1/8" stigning i sako 85 i 6,5x55. Har hørt flere anbefale tyngre kuler i denne stigningen i 6,5x55. Men syntes det er merkelig hvis børsa ikke går med 130 grs match kuler.
  5. Etter å ha laget langholds kula kalahari som "skylder" egenskaper i forhold til konkurrerende kuler, syntes jeg det er rart at di ikke finner på noe "NYTT" når de slipper nye produkter. Er spent på hvilke kulevekter kopper kula kommer i. Er i hvertfall gøy hvis de har fått til å lage ei kule som fungerer bra i 300 win mag og 9,3x 74 hastigheter.
  6. Har i dag vært i kontakt med Brownells Norge pr. tlelefon og har bare en ting å si. MEGET BRA. Fikk Kjempe service av han som jeg pratet med og til og med gratis varer med på kjøpet grunnet surr hos Brownells USA . Gleder meg til utvalget begynner å ligne på Brownells USA. Kommer til å handle mye herifra fremover. PS . Hvis noen trenger wads til hagleladning kan det være meget gunstig å ta en tlf å høre hva de har på lager i div kaliber. Benelli M4
  7. Hvordan er det å lade så lange patroner som 338 lapua magnum på en coax presse. Blir det kronglete å sette i kula?
  8. Jeg tror kanskje de store amerikanske ammunisjons fabrikkene hadde skrevet noe med stor rød skrift på pakkene hvis det hadde vært ugunstig å bruke denne type ammunisjon i disse våpnene. Tenk på erstatningskravene og rettssakene de har der borte.
  9. Prøv å rist på partizan kulene i hånda en og en. Har hatt partizan hp kuler i kal .30 selv der blyet og mantelen ikke henger sammen. Vet ikke om det er mulig og tror nok presisjonen ikke er bra , med kan bly og mantel separere i pipa og føre til at du kan feks måle farten på løs mantel på noen av kulene? Testet ikke de kulene jeg hadde med ristelyder da de blei byttet. Dette var kuler som var produsert for over 5 år siden. Prøv andre kuler å mål hastighet.
  10. Tenk mindre og skyt mere. Tror nok rekylopptak hos den enkelte skytter har mere og si enn om pipa er kald eller varm på ei kvalitets grovkalibret rifle. Det er i hvertfall min teori.
  11. Et tips er kula som partizan bruker i thunder ammunisjonen. I løs salg heter kula grom og blir solgt til en særdeles bra pris hos feks. Jaktdepotet. Kula kommer i kal. kaliber 7 mm veier den 158 grs. kaliber .30 veier den 170 grs Og 8 mm husker ikke vekta. Grom kula er veldig lik trophy bonded bear claw kula. ( ikke tip)
  12. Hodgdon.com har redusert ledninger på 308 win og flere andre kaliber. Ser ut som at trailboss er et greit alternativ som fyller ( litt) i hylsa.
  13. Ikke forhast deg med å kjøpe ny børse eller ventetid hos børsemakeren. Er rimelig sikker på at en forhandler som har montert litt kikkerter på eldre våpen får til dette ved bruk av riktige deler. Med en leupold std skinne eller baser og med burris signatur ringer skal det være bra skeivt før det ikke lar seg løse.
  14. Høres ut som at tennhettene ikke sitter langt nok inn i hylsa.
×
×
  • Create New...