Jump to content

Mons

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mons's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Du kan se etter TI25 magasiner fra Canda. Det er rett hjem i posten. Der er det ingen problemer med å eksportere. Har noen på vei over nå. Det er selvfølgelig delte meninger om dette, men jeg synes nå at de fortsatt er de beste, dvs. bedre en BX25, og ihvertfall bedre en Butler Creek sine.
  2. Mons

    Avtrekk 10/22

    Hvis du er ute etter et to-punkts avtrekk så er det et KIDD avtrekk du vil ha. Det er ikke mere å si om den saken. Det er heller ingen andre på markedet. Jeg har et i min. Det er så lekkert laget at du vil nesten ikke ta det i bruk av frykt for å besudle det. Etter å ha prøvd det vil du også forstå at det vil aldri kunne selges igjen. Selg børsa ja, men aldri avtrekkeren....... Vurder å ta med en "speed" lever og en rett avtrekker. Skal du ha et "vanlig" avtrekk er vel det enkleste å bestille en Volquartsen fra Midway. Den får du ihvertfall tak i. Slik jeg ser det faller de fleste andre "single-stage" avtrekkerene, Volquartsen, Jard, Clarke, Timney etc, + alle ettermarkedskit for å oppgradere originalavtrekk litt i samme gruppe. De er helt greie i forhold til originalavtrekket, men det er ikke KIDD avtrekk.
  3. Hei, Jeg vet ikke om noen som selger TI sine her i Norge. Vapenteknik i Sverige har de vel, men jeg synes prisen er noe drøy. Jeg fikk mine fra Canada, men vedkommende selger de ikke lenger. Prisen var 35-40 kanadiske dollar / stk. hvis jeg ikke husker feil. Jeg kunne egentlig hatt noen flere selv, så kommer jeg over noen skal jeg heller si i fra.
  4. Hei, Jaktdepotet i Drammen hadde sist jeg var innom. Dette var 25 skudds BC steel lips. Pederesens Våpenlager i Kristiansand har trolig også steel lips. Nå har jeg svart på det du spurte om. Så vil jeg føye til følgende: BC sin hot lips utgave ville jeg ikke kjøpt, selvom de fungerer ok for noen. Jeg har flere BC steel lips, men så fikk jeg tak i Tactical Innovations sine advanced composite. Siden har jeg ikke brukt steel lipsene. Jeg tror jeg har et par som fortsatt ligger uåpnet i plasten. Jeg ville rangert 25 skudds magasinene slik: TI, BX25, og på tredje plass BC steel lips. Den åpenbare forskjellen er at steel lips ikke kan åpnes for rengjøring, det kan TI og BX. TI kan i tillegg justeres slik at de kan tilpasses våpenet noe.
  5. Mons

    Avtrekk 10/22

    Jeg har KID avtrekkeren. Det koster en del, men du kan smergle og bytte ut hva du vil av deler med Volquartsen etc. Det blir aldri en KID. Koster en del, men jeg synes det er verdt det.
×
×
  • Create New...