Jump to content

hipshot

Members
  • Posts

    1,354
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hipshot's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

131

Reputation

  1. Jeg regner med at puss er fra kammerenden så hvorfor pussestokkinnfører?
  2. Så hvis dette altså ikke er nok, les det finnes ett eller annet i reglementet (som ikke jeg vet om), så blir det den harde måten: Inni reboundfjæren er det en liten stålpinne, dvs hvis ikke en eller annen gjøk har kastet den vekk. Dette er avtrekksstoppen på S&W. Få fatt i en tilsvarende som er litt lenger. Så trimmer du lengden ned litt etter litt (tester SA og DA for hver gang) inntil du har funnet den lengden som gir DA men ikke SA.
  3. Det er ingen endring i reglementet for NM. Og hvis dette er det eneste du finner så er det jo ingenting.
  4. hipshot

    Taurus 32sw

    Modell 76 er i 32 long.
  5. Hmm, jaha. Ja det er jo alltid noe. Hvilken endring er det snakk om? Avtrekksvekt? Har du referanse til dette? Enkelte bruker også en slik gummidings istedet for denne trykk kulen, så det hadde vært fint å vite.
  6. Du kan jo også lime på en liten gummipute eller lignende på undersiden av hanesporen. Dermed kan ikke hanen trekkes opp i single action. Double action virker fortsatt hvis ikke denne gummidingsen er for tykk.
  7. Litt OT, kan ikke helt dy meg. Når du er fersk pistolskytter og skal kjøpe din første revolver, vil du virkelig svi av 50k på denne? Tenk om den ikke svarer til forventningene? Produsenten gikk muligvis konken for noen år siden. Nå lager de visstnok en ny og annen type revolver enn den opprinnelige. Som enkelte (meg selv inkludert) har påpekt så ligger det en video på hjemmesiden som viser litt av funksjonen til våpenet. Vær oppmerksom på at det er den opprinnelige utgaven, funksjonen og leamikken til dagens variant er så vidt jeg vet ikke vist noen steder.
  8. Slagfjæren på disse er en lang spiralfjær. Det er mulig at noen har forsøkt å klippe av noen vindinger for å lette avtrekket. Kan det stemme? Kor mange vindinger finner du?
  9. Jeg synes det er merkelig at .32 hylser revner i det hele tatt. Jeg har samme erfaring som @Bartemannen . Det har skjedd meg noen ganger med .38 hylser som har vært omladet ~20+ ganger men aldri .32. Kanskje du skulle fått tolket kammeret. Og sjekket ladedataene til kompisen hvis det er han som har ladet de som sprakk.
  10. Hvis du er uheldig så kan et korn sette seg fast i tennkanalen. Hvis du fjerner primeren etter tromling så vil utstøterstangen fjerne det.
  11. 2 av 500 er litt mye. Ka slags våpen har du. Og er hylsene fra patroner skutt i det samme våpenet? Ellers så ville ikke eg tatt ut hettene før tromling...
  12. OK. Så hvordan gjør man dette i praksis? Er det eier som skal ta ut innmaten og levere rammen inn? Eller må våpenet først selges?
  13. Hvorfor vil du ødelegge et velfungerende våpen?
  14. Hvis du har en Colt (eller en annen 1911), så kan du få deg et Colt Ace sett. Det er laget helt i stål og har et såkalt flytende kammer. Her rekylerer kammeret og gir en mye heftigere rekyl enn de derre anemiske alu-settene. Jeg skal ikke påstå at rekylen er som en 9mm (og ihvertfall ikke som en .45), men den er ganske bra.
  15. hipshot

    Spesialpistol

    For å ta det siste først: Ja enig. Jeg har en Stenvaag selv (som jeg skal selge) og når jeg skyter med den så tenker jeg ‘hva skal jeg med match pistol’. Den går så inni nøkken. Men det gir meg overhode ingen tilfredsstillelse. Om PP: PP Sport har også kortere siktelinje enn max, se bilde. Det må gjøres mye jobb feks flytting av baksikte, korting av løp, kanskje vektreduksjon(?) for å få denne i trim. Dessuten - det gjelder også vanlig PP - er avtrekket i overkant tungt. På min egen har jeg fikset det, og pistolen er en fryd å skyte med. Og ja det er mer krevende enn å skyte med en Stenvaag, men mye artigere. Etter min mening.
×
×
  • Create New...