Jump to content

Dbm

Members
  • Posts

    351
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dbm's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen bilder fra revejakta 2013, så langt. Fortsatt skitt jakt karer! http://www.facebook.com/pages/Bak7Fjell/162039777261225
  2. Dbm

    Filmsnutt

    Har lagt ut en liten filmsnutt fra seljakten 2013 http://www.facebook.com/pages/Bak7Fjell/162039777261225" target="_blank
  3. Lagt ut en liten film fra seljakten 2013. http://www.facebook.com/pages/Bak7Fjell/162039777261225
  4. Ko Ruskevær og fukt er topp for smygjakten. Bare det ikke blir for mye av det gode... Snø og måne gir deg mulighet til nesten å jakte døgnet rundt. Skitt jakt Ko.
  5. Ser ut som jeg kommer meg oppover mandag - tirsdag. Har lovet meg bort på elg i helgen....puuh... Da blir det mark på natta og skogen på dagen. Kommer det snø kan mann jo jakte utmarka på natta også Ser spennende ut fremover.
  6. Hei Kråkejeger her har du en av mine åter http://bak7fjell.blogspot.no/#!/2012/10 ... -jerv.html Bruker hovedsaklig slakteavfall fra hjortevilt nå, etterhvert blir det litt tørrfor og grisevom. Litt avhengig av hvor langt jeg må dra åte i pulken.
  7. Ryktene går om hvit ned i fjæra....? og månen topper vel til uka..... På tide å legge turen vestover igjen. Hva tror du mork?
  8. Eneste som kan skje ved tempraturforandring er at fjærene i turreten henger seg. Ha opplevd dette to ganger i jobbsammenheng på tusenvis av skudd og noen hundretalls S&B sikter. Så dette hører til sjeldenhetene og kan forhindres ved å skru opp turreten når k. sikte ikke er i bruk.
  9. Ikke lett å smugjakte i dette været og det ser ut til å vare....
  10. Her brøles det fra alle kriker og kroker! Ny dag nye muligheter..... Skitt jakt.
  11. Det blir mulig etterhvert mork!! Holdt jammen på å bli en til i dag på lokk. Utrolig fin jakt. I natt blir jeg å ligge ute i lia med ridle og kamera... Skitt jakt. Rapport kommer....
  12. Triste greier det mork! Det skal jaktes. Skøyt denne bukken i dag http://bak7fjell.blogspot.no/#!/2012/10 ... rling.html Ikke den største, men den ble skutt på brøling i utmarka og filmet på 30 meter mens den kom brølende..... Fantastisk opplevelse! Skitt jakt videre!
  13. Grattis med flotte bukker mork!
  14. Da er det kun en dag igjen av reinsjakten for i år... Over på hjort..
  15. Blir fint Er vel igang de mest aktive stedene, der stopper det vel neppe før jul...
×
×
  • Create New...