Jump to content

Pointeren

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About Pointeren

  • Birthday 07/03/1965

Pointeren's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Uansett hva det koster, er det værdt hver eneste lille krone. Se hva du får igjen for alle timene, dagene og ukene ute i Guds frie natur... Ubetalelig... Jeg forstår spørsmålet men skjønner ikke hva du mener...
  2. Grattis C-g!! Gleder meg til å følge med på hvordan det går med dere framover. Lykke til!!
  3. Uffda, Funnsjø... Trist slutt på et hundeliv.. Føler med deg..
  4. Får frysninger bare av å se Traileren jo!!!! Denna må kjøpes!!!
  5. Beklager så mye Jerognal... Må kansellere turen over fjellet... P.S. Påm. avg. er sendt...
  6. Hei. Langline må du bruke hvis bikkja ikke selvstendig tar stand. Kjenner igjen losing og ettergang fra min første hund. Det sies at for hver gang bikkja gjør noe feil, må det rettes med 10 riktige situasjoner... Trening på tamfugl som ung blir skjelden feil; full kontroll i alle situasjoner. Hvis jeg skal anbefale noen må det bli: http://www.jakt-natur.no/ og http://www.dyltabruk.se/ Har mange gode referanser fra dem. Lykke til hilsen Jan.
  7. Oppskriften er dedikert til macca og ikke prøvelaget før ... Laget i raskt tempo en tirsdagskveld, og tro det eller ei: Den ble faktisk god... Jan.
  8. Enkel Maccalao lages på følgende måte: Kutt 2-3 poterer i terning og fres i litt smør/olje i steikepanna så de blit nesten møre... 1 løk i små terninger freses halvmøre i smør /olje, gjerne sammen med potetbitene. (Has i panna sammen med potet litt uti...) Dette lastes deretter over i ei lita langpanne. Kutt ca 300-400 g lettsalta flesk i terninger og steik i panna, has deretter i langpanna sammen med potet og løk. Kutt lettsalta torsk (Findus 400g.) i passe spisebiter og bland den sammen med potet, løk og flesk i langpanna. Hell over en boks grovhakkede tomater og bland alt før langpanna settes i steikovn på 200 g i 25 min. Smaksettes etter ønske med salt, pepper og rød chilli... (Vær litt forsiktig med salt...) Serveres glovarm og gjerne med baguette/loff med godt smør ved siden av. Velbekomme... Jan.
  9. Det var vel litt roligere på søndagen vil jeg tro? Var nok noen som hadde fått prata fra seg, ja.. Mulig det var litt krampe i underkjeven..
  10. Da er en laaaaaaang mandag på jobben unnagjort... Ble mange mil i bil lørdag og søndag, men en stille og Macca i toppslag på veien oppover gjorde turen mer enn minneverdig... Tror det er lenge siden jeg har glisa så mye... Angrer slett ikke på at jeg ga etter for gruppepresset fredag kveld... En kjempetakk til Fattern og Muttern for deres gjestfrihet og alle som bidro til å få Maltølkvelden til å bli en særs opplevelsesrik tur... 1. mai er det en ny happening på gang hjemme hos jerognal i Bergen, da med en hedmarking og en eksilhedmarking som medpassasjerer fra Drammen. De har lovet å sitte rolig i baksetet i bilen og smånippe til Aass bryggeri sine godsaker... Jeg både gleder og gruer meg, men er blitt lovet ørepropper... Takk igjen til alle som orker å stelle i stand slike sammenkomster!
  11. Dæven, Macchiato! God mat har du tydeligvis greie på. Har du flere "hemmeligheter" er det bare å "smøre" de ut her!
  12. Noen bilder er det greit å la bli i hodet, Ilatad. Takker alle for en begivenhetsrik aften! Ser ikke helt bort fra gjentakelse... Jan.
  13. Kan hende jeg har gått glipp av det, men er det mulig å få en kjørebeskrivelse eller adr? Blir vel litt drøyt å legge inn "Hedmark" på gps`n... Jan. (og et ktnr?)
  14. En støkkmaskin brukes under trening av fuglehunder. Ei due legges i et "kammer" i støkkmaskinen, og utløses via fjernkontroll. Dua gis et raskt "løft" for å få luft under vingene, for å minske risiko for at hund snapper fugl. Eier har da full kontroll over hund som enten står på lukt, eller om det ønskes trening av ro ved støkk. Jan.
×
×
  • Create New...