Jump to content

zuma

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zuma's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Prøv Norsk Stål: http://www.norskstaal.no/. Vi har brukt dem, koster noe men vi er meget fornøyd. Har flere avdelinger rundt om i landet.
  2. Er det noen som kan hjelpe meg å finne fordelingsnøkkelen for plassering av skiver på ulike avstander. Vet at det finnes en tabell som viser x% av skivene skal stå på mer enn x meter, y% på avstand mellom x og y meter osv.
  3. Bare av nysgjerrighet (fordi jeg også har en gammel GSP): Betyr da A=0, B=1 osv? Slik at IA=80 dvs 80-modell? HJ=79-modell?
  4. Hei Er det fremdeles skyting lørdag i partallsuker? Er det da skyting nå på lørdag 06.okt? Kan ikke finne Facebook-sidene deres, har dere en adresse?
  5. zuma

    Pistol fra Danmark.

    Ja du regner feil 11020+(11020x25%)=11020+2755=13775
  6. Finnes det noen resultatlister etter disse stevnene? Hvor kan man i så fall finne dem?
  7. Dette var en veldig bra match! Morsomme stager, fint vær, hyggelige mennesker. Kan det bli bedre? Håper på flere slike
  8. Kjempebra arrangement. Et par ting som kunne vært gjort annerledes er plasseringen av nummerskiltene, de kunne med fordel vært plassert over skivene. En annen og viktigere ting er at alle skivene kunne vært nummerert, ikke bare oddetalls-skivene. Etter å ha skutt på oddetalls-skiver de 3 første dagene så merket jeg stor forskjel den siste dagen da jeg fikk en partalls-skive. Måtte lete litt lenger da for å finne den riktige skiven etter å ha skutt på første stativ. Maten som ble servert var fantastisk, den kokken dere har fått fatt i er verdt sin vekt i gull, ta godt vare på henne. Vårrullene var ubeskrivelig gode og spesielt fredagens rett var utrolig god, tusen takk for maten!
  9. Er det noen som har forslag til ladedata for Magnum 1 lading? Har noen Hornady 180 gr CL-SIL kuler jeg tenkte å bruke i en S&W 686. Tenkte å bruke dem i spesialfelt Magnum1 så de behøver ikke å være hvassere enn at de holder faktorkravet. Har det meste av Vihtavuori krutt.
  10. Takk igjen. Da skal jeg forsøke med dette kruttet og 55 grain kuler. Har noe N135 og N140 krutt som jeg skal prøve til tyngre kuler
  11. Takk for svar! Jeg har Ladeboken utgave 4, der er ikke Norma 200 med i tabellene for 223, kanskje den er for gammel. Finnes det noen data for 62 grain kule også? 68/69 grain?
  12. Er det noen som har prøvd å lade 223 Rem med Rhino 9 krutt og 55 grain kule? For bruk i halvauto våpen av type AR15? Kan dere dele ladedata?
  13. Jeg ønsker en CD om langholdskyting
  14. zuma

    pen pang

    Kunne ikke vært mer enig med deg i dette. Helt off-topic men bare måtte si meg enig.
×
×
  • Create New...