Jump to content

martin81l

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

martin81l's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har som smått begynt å skyte litt langhold men det begrenser seg veldig pga lite tilgang på plasser å skyte. Tips om baner til langhold mottas med stor takk. Bur på lena i oppland og er villig til å kjøre litt for å komme seg til bane. Jobber fire uker på og har fire uker fri i slengen og blir gjerne med på dugnadsarbeid på fri perioden.
  2. Hvilket gjenger ville dere valg til ei pipe som er 22mm? 18x1 er vel helst å foretrekke men blir det dumt og foreksempel gå for 14x1? Blir det vel mye å ta av pipa?
  3. martin81l

    Blaser

    Blaser r8 matchpipe 22mm 60cm i 308. Noen som kan fortelle meg tvisten på løpet?
  4. ordet skambanke ble bare brukt for å sette det litt på spissen. for min del må andre gjerne gå å bære på hunden sin men tror ikke den lærer så mye av det der og da......
  5. slik behandling av hunden er faktisk helt unødvendig og ofte resultat av egen frustasjon av at ting ikke funker. trener mine fuglehunder på den filosofi at har den ikke lært det så kan en heller ikke kreve det av hunden. legge byggestein på byggestein for så å kjøre komplett fuglearbeid kun når alle elementer er trent på hver for seg og hunden mestrer dette. feiler hunden da må en gå litt tilbake og trene på det hunden feiler på til den mestrer dette. mangen provokasjoner som kan brukes for å trene på ro i oppflykt. en må altri legge lista så høyt at hunden feiler da har en gått for fort frem og må ofte starte på nytt med det elementet hunden feiler i. å ta hunden slik kan fort føre til at du får ein treg reiser og tar en hunden for ofte slik så mister du respekten hunden har for deg og da blir sammarbeidet ødelagt. sier ikke at det ikke er lov å ta hunden, men er en litt observang på hvilken signaler hunden gir så finner du fort ut av hvor mye ris hunden trenger før den skjønner at den har gjort noe galt. er ikke vits å skambanke en hund som allerede har underkastet seg, men en må heller ikke gi seg når hunden ikke viser tegn til underkastelse. viktig å finne den rette balansen på risen så en ikke overdriver. hver hund er forskjellig. har sett flere hunder feile på krogstad som fungerer fint på både skog og fjell. kommer en på ny arena så må en alltid starte litt forfra og ikke forvente at det skal fungere der også.
  6. takk for svar:) venter spent på min nye rifle:)))
  7. har kjøpt meg min førse rifle og lurer på om noen har noen erfaringer med rifla jeg har kjøpt? browning a-bolt ss 6,5x55 i rustfri. har desverre ikke fått skutt med den enda. venter på godkjenning av søknad.
×
×
  • Create New...