Jump to content

Slurry

Members
  • Posts

    466
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Slurry's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Lettvin test på 100m da.. 2 skudd, 20klikk opp 2 skudd, 20 klikk høyre 2 skudd..
  2. Min sako finnfire varmint går veldig bra med rws r100..
  3. Modellene med gjenger er vel i overkant lette å bygge om til kaliber 22lr. Jeg har innbilt meg at det var derfor bajonettkoblinga kom.
  4. Du mangler noe å skylde på når det går dårlig, for utstyret ditt er bra nok til å skyte 150 på alle stevner. Terpe på sittestilling og skyte mye stående. Er en god del lokale stevner i tillegg til froland og gjerstad, men du må ha ører i miljøet for å få med deg når og hvor..
  5. Meopta 4-16x44 starter parallakse på 10m. Min står det Artemis på, men nå er det vel Meostar de heter. Skarp og fin med utvendige tårn men den er relativt stor så den passer best på litt voksne børser.
  6. Tror du bør prøve N-550. Du kan nesten fylle til det renner over med 150 grs kule. Mener jeg har brukt 50grs med scenar 155 og nosler cc 155. Men du må jo starte litt rolig selvsagt..
  7. Jeg er også sterk tilhenger av at nybegynnere bør starte på enkelpresse, men lee classic turret kan jo brukes som enkelpresse hvis du napper ut pinnen. Jeg har ladet mye på den og syns den er riktig så grei. Du går kanskje glipp av litt ekstra trening i å justere inn diene, men det er veldig lettvint å bytte skiva på toppen når du bytter kaliber.
  8. Tipper magasinet som skrangler er et 5 skudds magasin som ikke har støtte i bakkant. Det er en liten fjærbelasta tapp i underbeslaget som skal holde magasinet i litt press, men noen av 5 skuddsmagasinene mangler utstikket som skal ligge mot tappen..
  9. Jeg har artemis 3000 4-16x44 tactical på salongen og den har 1/4moa klikk. Fin kikkert hvis man ser bort fra klikkene og den litt tungbetjente parrallaksen. Knallskarp på 16x forstørrelse helt ned til 10 meter.
  10. Jeg registrerte ei uregistrert rifle i forbindelse med arv. Det var ingen problem. Fikk et nytt våpennr som jeg banka inn på låsekassa.
  11. Er jo en strømforsyning i frekvensomformeren.. Det er fort 20 år siden det var pensum for min del, men syns å huske at den kan være temmelig farlig ei stund etter at den blir frakoblet..
  12. Tipper det er frekvensomformeren som lager trøbbel.. Koble den fra og test til du blir blå..
  13. Froland jff fyrer i gang med fire stevner i 2016. 10 og 24 januar pluss 14 og 28 februar.
  14. Jeg har zeiss conquest 8x30 av gamletypen og er greit fornøyd med den. Kjøpte nylig en leupold bx-1 8x25 til en tusenlapp og den va temmelig ræva.. Ser at meopta har kommet med en 8x25 til snaue 2000, jeg hadde tatt en kikk på den..
  15. Jeg syns det fungerer aldeles topp. Litt mer å drasse på selvfølgelig..
×
×
  • Create New...