Jump to content

Erik Bø

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Erik Bø's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har en Blaser R93 i 30-06 som er kjøpt brukt. Den sliter skikkelig med utkastet, og på en dårlig dag blir nesten halvparten av tomhylsene liggende igjen i kammeret. Den hopper litt rundt, men kommer seg ikke ut. Jeg har demontert bolthodet, men alt ser greit ut. Noen som har vært borti dette før? Finnes det noen som kan se på dette, eller må jeg bare bestille nytt bolthode?
  2. Jeg har MSA Sordin Supreme Pro-X (lyd inn, men ingen mikrofon), og tenkte å bruke disse med jaktradio. Det virker som den greieste måten er å kjøpe Icom-radio, headset-kit og overgang til klokkene. Finnes det noen andre alternativ som fungerer sånn brukbart?
  3. "Det er kun den sorte utgaven som kommer nå. De leveres i plastkoffert med ekstra magasin." Synd, jeg var litt gira på den brune varianten.
  4. Sendte mail til Norsk Jakt AS, her er svaret: "Hei Kommer i slutten på uken. Prisen ser ut til å bli satt til 7250.-"
  5. Jeg får synse litt fra sofakroken jeg også: Enig i mye av det M67 sier, men jeg vil føre på en liten detalj: Jeg ville gjerne sett at den kunne bruke pistolgrep for AR15. Er da slettes ikke uvanlig det.
  6. Det var en 455-stokk til salgs på Facebook for lenge siden, ferdig frest for demper. Så det har blitt gjort. Jeg ville kontakta GRS og hørt hvor mye de skal ha for å gjøre det. De lager jo hver enkelt stokk på bestilling, så kan ikke være veldig mye ekstra arbeid å legge på noen mm.
  7. Dersom grunneierlaget er opprettet med f.eks. jordskiftedom er det godt mulig du ikke har lov til å melde deg ut. Det må isåfall en ny dom til. Uten å ha lest vedtektene er det umulig å si sikkert. I verste fall må du kreve ny sak for jordskifteretten. Grunneiers råderett over egen eiendom er faktisk ganske begrenset i Norge.
  8. Jeg kunne googla og målt, men jeg tror ikke jeg er den eneste som godt kunne hatt et kjapt svar samla på en plass. Så derfor spør jeg: Passer Boyds-stokkene på Kongsberg M59? Isåfall hvilken modell går det under? Er jo en haug med 98-er der inne i ymse varianter. Dersom noen har samme info på M67 kan de forsåvidt hive inn det også, sikkert mange som lurer.
  9. Fra hva jeg har lest på facebook er de klare til bestilling til noen våpen. Pris 10k+mva.
  10. Hvordan er disse i størrelsen?
  11. Jeg ville kjøpt et Safehouse og skrudd det fast i en stender. Det skal være fullt lovlig med store nok bolter. For å skjule hull kan du feste det inni et skap, og sparkle over når du flytter.
  12. Vær obs på at denne finnes både med 4MOA og 2MOA (nyere) rødpunkt. T-1 er den "militære" utgaven. H-1 er jakt-utgaven og er rimeligere, men tåler mindre vann og er ikke laget for bruk med nattoptikk.
  13. Jeg har hverken ferdigheter eller utstyr til å delta, men er det mulig å være publikum?
  14. En kamerat har den. Tror han er ganske fornøyd. Eneste som er et mulig minus er at den ikke er rekyldrevet, noe som visstnok kan gjøre den mindre sikker.
×
×
  • Create New...