Jump to content

jaavall

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jaavall's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Du kan dampe ut hakk med en våt fille og strykejern
  2. jaavall

    Knivstål FAQ

    Ca 15 min. men hvor fort må de kjøles i luft, holder det å legge dem i romtemperatur?
  3. jaavall

    Knivstål FAQ

    Jeg har prøvd å herde aeb l stål i herdeovn på 1025 c med herdefolie. Og lot dem luftherdet, men de ble ikke herdet. Er det noen som har noen tips til hva jeg gjør feil?
  4. jaavall

    Aya!!

    Vågsland våpen importerer Arietta hagler. Aya og Arietta blir stort sett det samme. Jeg har en Arietta selv som jeg meget fornøyd med.
  5. jaavall

    Knivstål FAQ

    Vil det bli tilstrekkelig hardhet ved bruk av olje?
  6. jaavall

    Knivstål FAQ

    Er det noen som har herdetemperatur og anløpingstemperatur på k990 stål?
  7. jaavall

    Herdeolje

    Går det å bruke rent vann?
  8. jaavall

    Herdeolje

    Herding av knivblader. Bruker Uhb20 og uhb Arne stål
  9. jaavall

    Herdeolje

    Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt herdeolje, eller om det går å bruke annen type olje?
  10. Vil holdetiden ha noen negativ virkning på omleggsstålet under herding av 3- lags laminat blader?
  11. Det blir for det meste herding av 3-lags laminat blader og eventuelt noe helstålblader. Jeg bruke uhb20c stål, så da er vel herdetemperaturen rundt 800 grader?
  12. Jeg har kjøpt en herdeovn som jeg skal herde knivblader i. Jeg lurer på hvor fort jeg skal varme opp til riktig herdetemperatur.
  13. Du kan prøve zakariassen jernvare på torshov i Oslo. De har en del tommeskruer.
  14. jaavall

    Gassesse

    Er det noen som har erfaring med å bruke gassesse til smiing av knivbladet.
×
×
  • Create New...