Jump to content

Kjell Olav

Members
  • Posts

    9,670
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Kjell Olav

  • Birthday 02/03/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kjell Olav's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

28

Reputation

  1. I min MTR går Eley Kråke og RWS Sub fint underlyds, og begge har veldig god presisjon. Har en A-Tec Wave Karbon på enden av pipa.
  2. Kjell Olav

    Cz 457

    En mulig løsning for magasinbrønnen på Bravo-stokken. https://www.anarchyoutdoors.com/cz-mag-filler-for-krg-bravo-stock/ https://www.silentthunderordnance.com/blog/2017/11/30/project-cz455krg-mag-well Denne er for CZ 455, men godt mulig den vil passe stokken som er til 457.
  3. Kjell Olav

    Cz 457

    Riktig så fin gruppe. Ser ut som både du og MTR'n gjør jobben
  4. Kjell Olav

    Cz 457

    Godt å få tatt den første turen på bana og få bekreftet at ting fungerer som det skal Som du sikkert har fått med deg i den andre tråden om MTR så kan det være verd å prøve SK Standard + og Rifle Match samt RWS og Eley Sub om du vil ha det stille. Eley Sport ville ikke noe særlig i min rifle, men testet den kun på 75 meter. Edit: Siden jeg anbefalte den skinna så håper jeg den falt i smak
  5. Kjell Olav

    Cz 457

    Tenkte det samme. Det bør være mulig å fikse noe der enten med 3D print eller kanskje støpe til noe som gir magasinet styring.
  6. Kjell Olav

    Cz 457

    Gratulerer. Ja MTR er riktig fin, og avtrekket kan justeres helt rent og ganske så lett. Jeg har straks skutt 2500 skudd med min og ladegrepet har bare blitt bedre, det var ikke ille fra dag én heller. Den gummikula på hevarme gjorde også mye. Bravo ser fin ut og er justerbar på de rette stedene. Jeg ser også det jeg lurte på med stokken ang magasinene. Det er litt god plass rundt magasinåpningen så det vil sikkert bli litt fikling til å begynne med til en lærer seg teknikken. Håper du får skinna snart.
  7. Kjell Olav

    Cz 457

    Dette både ser og høres veldig lovende ut. Ja skruen for kjapt kunne justere høyden på kolbekammen. Takk for rapport og bilder
  8. Kjell Olav

    Cz 457

    Se der ja, det var saker. Er avstandsstykkene til kolbekappen med i pakken eller er de ekstra? Justeringsskruen til kolbekammen er vel noe som må bestilles i tilegg hvis jeg ikke husker feil? Bare sånn at en får med seg alt en trenger ved bestilling. Førsteinntrykk?
  9. Kjell Olav

    Cz 457

    Ja alltid moro å teste noe nytt. Glimrende
  10. Kjell Olav

    Cz 457

    Det høres ut som en veldig bra pakke du har på gang der, og mye å glede seg til Det blir interessant å høre hva du mener om Bravo. Det jeg har grublet mest på der er hvordan magasinet kommer, sitter det dypt i stokken, har det styring på vei inn eller blir det mye fikling... osv? Jeg bruker bare 5 skudds magasiner da jeg synes 10 skudds stikker lagt ut (stygt ) på de vanlige CZ stokkene. Men mulig 10 skudds vil være veien å gå på Bravo stokken? Kanskje du får tatt noen bilder etter hvert?
  11. Kjell Olav

    Cz 457

    Ja det synes jeg du skal gjøre Har i lengre tid vurdert det samme, men skulle veldig gjerne ha klådd på en før jeg bestemmer meg. Så flere erfaringer er gull.
  12. Så bra. Skinna passer med fine toleranser sporet på låskassa. Men man skal vist være litt forsiktig med tilstrammingen av de fire skruene på skinna så en ikke setter disse til med for høyt moment. Det har vært tilfeller der skinna har fått sprekker pga dette. Jeg trakk bare til "passe" og med den korte enden på unbrakonøkkelen i handa.
  13. Vux Jeg kjøpte skinna på Ebay fra denne selgeren. Har handlet fra han en par ganger og han er kjapp til å sende. Gunsparts Personlig synes jeg Area 419 skinna bygger alt for mye i høyden. Med den originale CZ skinna og passende høye kikkertringer blir kikkertsikte montert lavt og fint.
  14. Glemte å nevne at skruene som holder pipa i kassa er satt til med 4,5Nm. Stokkskruene er trukket til for hånd "sånn passe" hardt Ingen vits i å trekke til for hardt her. Har dessverre ingen momentnøkkel som går lavt nok til å ha full kontroll på disse.
  15. Nei, ingen ting er gitt når det kommer til hva slags patroner en salongrifle liker. Vi har testet og fått topp resultater med SK RIfle Match i 3 forskjellige børser, 2 CZ 457 og en gammel Brno Mod 2 fra 1965. Men som sagt en vet aldri og testing må til, og så har en det morsomt med forskjellige lotter også
×
×
  • Create New...