Jump to content

kimo

Members
  • Posts

    290
  • Joined

  • Last visited

About kimo

  • Birthday 04/24/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kimo's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei alle pistolskyttere jeg kjenner. I forbindelse med NM på Ørlandet har jeg vurdert å leie ut campingvogna. Vogna er en Knaus Azur 460. Jeg har også fortelt som er ca like stort som vogna. Jeg kan levere og hente vogna på Ørlandet. Foretrekker å leie ut for hele perioden Nm varer. Ta kontakt hvis du er interessert eller har spørsmål. Tlf 41659997 https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0514899005
  2. Hei alle sauer eksperter. Jeg har en sauer 202 standar i kaliber 6,5x55 Jeg lurer på om noen kan gi meg ett klart svar på om det er mulig å bruke denne til kaliber 8x68 også. Hva trenger man eventuelt for å få til dette. Nytt løp selvfølgelig. Kanskje nytt sluttstykke og magasin. Håper noen vet dette
  3. Hei. så på videoen din. Du kan sjekke om problemet kan stamme fra tønnelåsen. Det kan se ut som den låser avtrekket ditt, men det er veldig vanskelig å si noe sikkert når jeg ikke har revolveren foran meg. Lykke til.
  4. Trenger vi virkelig 2 øvelser til og skyte ? Jeg skjønner hvor du vil men tror ikke vi trenger enda 2 øvelser. Som ett eksempel så var det vel bare 1 eller 2 av de 9 som var i omskyting i spesialrevolver i fjor som brukte 22lr. Derimot Spesialpistol klassen domineres stort sett av 22lr. Hvilket kaliber de bruker er ett valg hver enkelt bør ta . Jeg tror ikke vi trenger flere klasser.
  5. Dette ordner en børsemaker lett. Han melder inn at den er destruert å da blir den slettet fra registeret på deg.
  6. Hei jeg legger ut noen bilder av de fineste revolverene som er laget. Jeg er vel litt "frankofil" Favoritten er vel den øverste på bilde 2.
  7. kimo

    Spesialrevolver

    Dette er vel noe av det beste på markede når vi snakker spesialrevolver. Manurhin 32 match. Det virker som de gamle manurhinene er litt bedre på avtrekket orginalt enn de nye. Men med litt jobb blir de topp.
  8. Varegg. Det du og domino uttaler er litt selvmotsigende for i en og samme setning klaer dere å si at du ikke kan velge å skyte klasse Amen du kan velge å ikke vise startkort slik at du avtomatisk havner i klasse A. Det er vel ingen i denne tråden som har påstått at du som A-skytter kan velge en lavere klasse. Det er flisespikkeri om du velger å skyte A eller straffes for manglende dokumentasjon. Resultatet blir det samme klasse A på resultatlista.
  9. Uansett hva "Domino" mener så skal skyttere som ikke kan fremlegge startkort settes i klasse A. Så skyttere som kommer å melder seg på hos Domino kan selv velge å skyte klasse A. Bare å nekte å vise startkort.
  10. du kan selv velge å skyte klasse A hvis du ønsker det. Å du skal automatisk settes i klasse A på stevne hvis du ikke kan vise startkort. Du kan derimot ikke velge å skyte en lavere klasse.
  11. Ett viktig poeng er at du kan skyte deg opp flere klasser på en sesong ,men du kan ikke rykke ned mer enn 1 klasse/sesong.
  12. Dertar du nok grundig feil Rausheim. Reglene er slik for felt at hvis du skyter 75% -85% eller 97% av oppnåelig sum i løypa eller av det bestemann med den våpenklassen det er snakk om skjøt. Så rykker du opp til henholdsvis C- B eller A. Dette skjer hvis du klarer kravet til en klasse en gang i løpet av sesongen. og ja du kan rykke direkte opp til A hvis poengsummen tilsier det. Når det gjelder nedrykk så må du skyte en hel sesong uten å klare kravet til en klasse før du rykker ned , men da rykker du kun ned en klasse per år.
  13. Da kanskje det ordner seg med ett grep for å sjekke om det er mulig å tilpasse ett S&W k ramme til manuhrin. Ønsker fortsatt grep som er til manuhrin hvis noen har.
  14. HJELP!!!!!!!! Jeg lurer på om noen av mine våpenbrødre her inne er i besittelse av ett eller flere Trausch gummigrep til manuhrin 73 som ligger uten å bli brukt. http://www.borselars.no/mr73-spoort-5-1-4-lop.html Jeg kjøper alt fra 1- 5 stk. Det går rykter om at eieren av fabrikken har dødd så det er ikke mulig å få kontakt med dem. Jeg har sjekket om noen leverandører har disse men desverre uten hell. Jeg kan også wære innterresert i 1 grep til S&W k/l hvis noen har det tenkte det er mulig å tilpasse dette. Håper noen kan hjelpe meg med dette. (pris blir vi vel enige om)
  15. Ja, om skytingen ikke går helt etter forventningene så kan det jo hende det er en mulighet for å vinne banketten.
×
×
  • Create New...