Jump to content

Granleggen

Members
  • Posts

    207
  • Joined

  • Last visited

About Granleggen

  • Birthday 06/23/1981

Granleggen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Granleggen

    Contour Roam

    Okay! Når jeg plugger i kameraet så kommer det opp som mulighet å laste ned på Windows movie-maker. Har ikke lyktes noe særlig med det heller. Pussig det med Storytellern i.o.m. att det funka problemfritt ifjor.
  2. Granleggen

    Contour Roam

    Har prøvd å laste ned på Storyteller nå igjenn uten å lykkes. 50-70% lastes ned for så å avslutte av seg selv. Tror ikke jeg har andre programer på PC`n som takler Contour`n. Vet jeg prøvde en gang når kameraet var nytt før jeg innstalerte Storytellern. Ble elendig kvalitet.
  3. Granleggen

    Contour Roam

    Hei! Får ikke lastet ned opptak fra Contour Roam2 kameraet mitt til StoryTeller. Gikk problemfritt ifjor. Har ikke brukt kameraet og StoryTeller siden ifjor høst før jeg brukte det på ei jakt i august iår og fikk lastet ned en av 6 filmbolker. Nå får jeg ikke lastet ned noen. "Nedlasting avbrutt" eller noe i den gata er meldinga jeg får. Noen som har peiling,tips og råd?
  4. Granleggen

    Contour Roam

    Okay! Skal prøve kameraet litt i helga. Kommer helt sikkert tilbake med flere spørsmål over helga. Vanskelig dette her når hjemmesida deres er nede og jeg selv ikke er noen kløpper på feltet.
  5. Granleggen

    Contour Roam

    Igjenn, tusen takk for rask hjelp Øystein Og ett lite spørsmål til. Når jeg skal slette innholdet på minnebrikken for å gjøre nye opptak, er det reset jeg skal trykke på? Beklager tåpelige spørsmål men er helt blank på feltet.
  6. Granleggen

    Contour Roam

    Ja da har jeg fått testet mitt Contour Roam2 litt. Ser ut til at det funker og gjør opptak, men er en kløne med data og greier. Sliter med å finne hvilket program jeg skal bruke for å få vist videosnutten på kompjutern. Noen som vet?
  7. Granleggen

    Contour Roam

    Supert! Tusen takk for hjelpa Øystein
  8. Granleggen

    Contour Roam

    Å faan! Sikkert derfor det er error på hjemmesida. Men d må da være noen annen mulighet å få tak i startguide og annen info?
  9. Granleggen

    Contour Roam

    Hei! Har nettopp kjøpt meg ett Contour Roam2. Er ikke med noen startguide, men blir henvist til contour.com/startROAM2 Skal være mulig å laste ned både i PDF og Windows men får bare ERROR. Er det noen viktige innstillinger som bør gjøres før bruk eller er det bare å ladde opp batteriet, putte i minnekort og kjøre på?
  10. Hvis gubben ikke allerede har påmontert lyddemper på rifla vil jeg anbefale det for rekylens skyld. Helt normalt at jo eldre man blir, jo veikere blir man i kroppens muskulatur. Sånn er det bare. Trådstarter skriver at det altid kommer en slenger. For hvær rekyl man planter inn i skuldra vil styrke og utholdenhet avta. Med påmontert lydemper og dertil mye mindre rekyl vil jeg tro at det blir mye enklere å plassere 5 skudd innenfor sirkelen. Edit.: Så at jeg ikke sitterte trådstarter helt korrekt. Har rettet opp nå
  11. Bruker Laika orginalkløv fra Nordtro til min øst-laika tispe. Har ingenting å utsette på den. Meget slitesterk. http://www.nordtro.no/laika-originalkloev.5827-396.html
  12. Hehe... Det får meg til å tenke på hva en bekjent sa med en god dose ironi i for litt siden: "Ettersøk av skadeskutt bjørn er ofte en smal sak. Jegeren slipper å oppsøke bjørnen. Bjørnen oppsøker jegeren selv."
  13. Kansje værdt å sjekke litt flere forhandlere først? http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=10647
  14. Når er bildet tatt? Ser det er datostempling på bildet, men er dato på kameraet riktig innstilt? Hvis bildet er tatt nå nylig så er den vel hværken 1,5 - 2,5 eller 3,5 år. Snarere 1-2 eller 3 år. Ikke uvanlig at en 2åring ser slik ut. Kroppen vil vokse og utvikle seg mye iløpet av sommeren.
  15. Det virker som et intresangt kamera det der ja Rib. Selv ble det til at jeg gikk til innkjøp av et Acorn-kamera. Har ikke fått testet det noe særlig i felten ennå. Hadde en del trøbbel i starten med mms-funksjonen. Byttet minnekort og siden har det funket som det skal. En stor fordel med kameraet du Rib beskriver er at det har IP67. Acorn-kameraet mitt tror jeg har IP54. Vil vel da tro det er nødvendig med et tak over kameraet.
×
×
  • Create New...