Jump to content

TrulsMoen

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

TrulsMoen's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det tror jeg nesten du må finne ut selv. Vet ikke helt hva du mener med slark i okularet jeg da, men noen kjent feil er det jo knapt..
  2. Det er en stor og tung demper. Demper selvfølgelig bra. Hvis du kan leve med størrelsen er det ikke så mye å si på dette. Men som et lite tips: det kommer nye modeller fra hausken i disse dager. De bør du ta en titt på. Det er de verd!
  3. Send ham en pm og spør da. Om han ikke er så aktiv kan det da hende han av og til er innom og sjekker Innboksen
  4. Slegga1, hva mener du? Har da vel ikke noe å si om folk er homofile? Eller er det ekkelt for deg å skrive med homofile jegere?
  5. TTSX bannlyst? Hvorfor skulle den være det? Er vel ikke mer mystisk enn at det ikke er så mange som bruker den. Er vel heller opplest og vedtatt at det er en utmerket kule. Men det finnes jo mange andre utmerkede kuler også.
  6. Du banker den ut den veien den kom. Altså mot kammer. Burde ikke by på for store problemer.
  7. Noe sier meg at det kruttet blir vanskelig å få tak i innen kort tid! Holy crap, det er jo helt fantastisk!
  8. Leupold har ikke svingmontasje.
  9. Med mindre du skal bruke reveskinnet til noe spiller det ikke all verdens rolle hva slags kule du sender etter de to. Begge har en grei tendens til å dø kjapt av de fleste jaktkuler fra en 308..... Fusion hvis den går bra i børsa di.. Eller noe annet rimelig som er presist i børsa di.
  10. Til trening kan du jo prøve de billigste variantene av helmantel først, og se om de går bra i rifla di. Gjør de ikke det får du vel gå for noe dyrere. Norma NP trainer går godt i mange rifler, og er en del billigere enn dyre norma jaktmatch, som går godt i de fleste rifler. Ammo til jakt er litt håpløst å anbefale hvis du ikke sier hva du skal jakte på, men federal fusion går som regel godt, er billig og bra nok til storvilt.
  11. Klikk har jeg vel bare fått på en eneste patron, og da skyldtes det at jeg hadde lagt en dummy oppi sammen med de ferdigladede. Pleier å lage en dummy uten krutt og hette for å slippe å spekulere og slå opp på lengde i ladedata. Denne legger jeg oppi kuleeska, så jeg finner den neste gang jeg skal lade de kulene. Når det gjelder jaktammo er ikke dette noe tema. Dobbeltsjekker alltid jaktammo. Veier hver ladning og rister på alle ferdige patroner, samt prøver dem i rifla så jeg er hundre prosent sikker på funksjon når det gjelder. Det eneste jeg føler det er en reell risiko for i forhold til jaktsituasjoner, er at hylsa kleber i kammeret på grunn av noe uforutsett. Dette kan gjøre det heller treigt å få avgårde oppfølgingsskudd... Men sjansen er ikke akkurat overhengende, så lenge man legger litt ekstra flid og omtanke bak akkurat de få patronene som virkelig betyr noe. Ser ingen grunn til at ferske hjemmeladere skal la være å lade jaktammo, så lenge de er fornuftige nok til å gjøre seg ekstra flid med akkurat de skuddene!
  12. Hei! Aspirerende medlem av Sauerklubben her. Hvor får man kjøpt matchavtrekk til 202, er dette enkelt å bytte selv og hva koster det?
  13. Send en mail til disse og spør om målene på sluttstykket på bildet http://www.jagtdanmark.dk/product.php?id_product=552 Det står at det er til en Tikka Popular i 30-06, noe som burde samsvare med m65, men det ser mer ut som et sluttstykke til en m55.. Mener m65 har bakre rekylklakker i tillegg..
  14. Det høres jo helt vilt ut. Du må for all del få lånt deg en annen kronograf ja. Har egentlig ikke særlig tro på at det stemmer, men hvis det gjør det er det jo ganske eksepsjonelt! Har vel ikke noe med magnumhettene å gjøre...? Hvorfor bruker du det, forresten?
×
×
  • Create New...