Jump to content

TacticalFuzzBall

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About TacticalFuzzBall

  • Birthday 01/01/1995

TacticalFuzzBall's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Forbered deg på lang ventetid! Kan ikke akkurat skryte av våpensport når det kommer til kundeservice. Har ventet 6 måneder på den før den kom.
  2. Jeg bare lurer på, hvilke krav stilles hvis man skal kjøpe pistol? Må man være så så mange måneder i pistolklubb eller må man være over 20? osv.
  3. Er denne stokken lovlig på Ruger mini 30 i Norge? http://www.ruger-mini-14-firearms.com/m ... sories.php
  4. Jeg lurer litt på om Mk 14 EBR lovlig i Norge? http://www.fulton-armory.com/ (Ikke full-auto version)
  5. Jeg holder på å bestiller en AICS (version 2.0, med foldbar stokk) til XCR'n. Dette hadde gått fort hvis jeg hadde fått tak i den fra USA, men jeg bestiller den fra sportingservices.co.uk i Storbritania, og våpenlovene borti der er jo verre enn i Norge! Og da skal det litt til mener jeg! Det er en haug med papirer for bare å få i en stokk! Uansett, jeg har fylt ut det meste, men det er fortsatt en ting som gjenstår, jeg må få i et brev fra politiet som beviser at man ikke trenger en importtillatelse for å få i en våpenstokk, som jeg scanner inn og sender til AI. Det er ikke noe problem og få i et slikt brev, men er det noe lover om foldbar stokk som sier at våpenet må være så så langt osv.? Noen som har vært borti dette før? Sikkert mange her som har importert AICS eller rifler fra AI før. HJELP!
  6. Hvor får man tak i disse Alumina linsedekslene til Leupold? Går de til noen andre sikter enn Leupold?
  7. Tenkte jeg skulle skrive om noe så enkelt som linsedeksel, selv om det er en liten sak betyr det ikke at den er ubetydelig, å beskytte kikkertsikte er jo viktig Liker DU "Butler Creek-style" linsedekslene, eller synes du det rett og slett er noe dritt? Gjerne gi grunner hvorfor/hvorfor ikke, som for at eksempel det hele tiden spretter opp når du er ute å går med børsa på ryggen eller når det kommer borti klær (som er min mening). Legg også til noen andre alternativer som linsedeksel, hva mener DU er det mest geniale linsedekslet?
  8. Remington 700 XCR TLR .300 Win Mag med AICS 2.0 i OD med Nightforce NXS 3,5-15 Mil-Dot Er på god vei
  9. ok, takk haha ja, ok jeg skal skifte emnetittel
  10. Da var Remington 700 Custom APR på veg, min første! Med Leupold Euro 3-9X42 og Harris to-fot Jeg bare lurte her, tenkte jeg skulle kjøpe til AICS, det går det, ikke sant, til alle 700 modellene?
  11. Tja, mange brae her ja, skulle kanskje sagt det tildigere, men jeg har ikke tenkt å bruke så alt for mye, 20-25, kanskje 30. Så jeg tror nok ikke det blir noe TRG eller Hansen
  12. Takker for svaret, men jeg trenger flere svar!!! Kom igjen!
×
×
  • Create New...