Jump to content

hilo

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

hilo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ringte våpenkontoret i agder i dag da jeg leverte en søknad i 4.juni, fikk beskjed når jeg leverte at jeg måtte regne med mellom 3-5 uker for det de hadde litt mye nå. Svaret jeg fikk i dag var at jeg var heldig om jeg fikk svar før 1,5 måned og søknaden min var ikke blitt registrert før 15.juni. Behandlingstiden i Agder var nå 1,5 - 4 måneder. Er de for få ansatte burde de ansette fler, det burde ikke være så vanskelig og stemple en søknad, hvertfall få den registrert i systemet den dagen den blir levert. Elendig byrokrati..
  2. hilo

    Avgift på blyhagl.

    Om en ser på de "miljøvennlige" alternativene er vel ikke alle disse fri for miljøgifter de heller. Wolfram og tungsten er vel ikke det beste ha spredd rundt/ tatt opp i næringskjeden. Metallisk bly tas heller ikke opp i kroppen på samme måte i like stor grad som blyet i den gamle blybensinen.
  3. Det er satt opp et kurs i kristiansand du kan melde deg på ved og gå inn på http://www.skogkurs.no" target="_blank Jeg har ingenting med organisering og gjøre ville bare si ifra om noen er interessert.
  4. hilo

    Krutt!!

    Tror jaktcompagniet i evje har en del krutt de hadde hverfall et par kg h1000 + ymse vv krutt for 14 dagen siden
  5. Fjernet sitatet av innlegget over. Jegermeistern. ja det gjør det
  6. ser ut som det enkleste er og forby med lov istedet for og gi litt tilitt og ansvar. tror de fleste jegere/skytter er bevisste på det ansvar det er og ha et/fler skytevåpen. det og begynne og registere magasiner virker smålig og tåpelig av vår gode stat. det er normalt sett bedre og legge tilrette gode holdninger og jobbe forebyggene for og få med seg folket. husk at i et diktatur er det bare lederens side som får ha våpen i et demokrati burde alle ha
  7. har en m67 som har blitt tuklet litt med. den har fått ny stokk fra KG Larsen, ny pipe fra Olav Nisi (snapphane) og kammring, tilpassing + løpsmuffe av John Oddvar Ryen kaliber på pipene er 308 win kongsberg pipe og 9.3*62 sauerpipe på toppen sitter en simmons 4-12 * 40. sikringen blir vel bygd om etterhvert. skal begynne test/innskytingen imorgen bilder kommer..
  8. lurer på hvor det skal ende hen dette hvis dn og pod får det som de vil de begynnte forsiktig med og fjerne 50bmg så 416 barett og 408 chey tec. Ser en stygg tendens her. gi dem lillefingeren så tar de hele hånda. snart blir vel alle rifler med synth stokk skummle og farlige.
  9. j&f har oxo om du vil betale dyrt http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=0&prodid=11264 478,- pr 100
  10. disse har http://www.midwaynorge.com/apps/eproductpage.exe/showproduct?SaleItemID=668377
  11. har en slik fra k.g. larsen og er kjempe førnøyd med den.
  12. ja lovlig den har en selv. Det er veldig lav sikte linje på stokken, så om du har kikkert på minien ville jeg funnet noe annet.
  13. Det var en her på kammeret som hadde ute en annonse på handels kammeret (salg), om brukte krag og sauer piper brosjet opp til ønsket cal. dim noen som vet hvem det er, lurte på å teste ett må jo som alle andre her bygge litt på mauseren
  14. tror ingen i dn har vært med på nattjakt noen gang!
  15. om en ser på statestikken til politiet over mord og hvilket våpen som blir brukt ser man fort at skytevåpen ikke er spesiellt høyt oppe på den lista. alikevel gjelder det å få "straffet" alle som eier våpen via lover og regler som kun går ut over oss som driver legalt med denne sporten. de kriminelle får våpen uansett hva som står i norges lover. konklusjon: ja til hard straff av farlig/ulovlig bruk av våpen, ja til strenge krav om oppbevaring men ellers burde en få ha de våpnene som en ønsker, så lenge de blir registrert. moro faktoren må jo også få lov å komme frem litt
×
×
  • Create New...