Jump to content

Sniper357/38

Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sniper357/38's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Noen som vet o man får kjøpt bare stokk til Helixen? Tenker da på den nye Speedster stokken. Eventuelt andre stokker med pistolgrep/tommelhull.
  2. For et smykke Kan jeg spørre hva herligheten koster? Og hvilken modell?
  3. Har tenkt litt på sånn type støtte, men tenker det er fint å spenne våpenet fast så en kan utelukke skytteren når det skal testes ammo. Vurderer å kjøpe innleggsplater til Ransom Rest som passer mitt våpen for så å lage selve støtta selv.
  4. Er det noen som har erfaring med Ransom Rest eller lignende? Har et ønske om å prøve dette med tanke på test av hjemmeladningene. Noen som kanskje har laget en egen patent på dette. Ransomen er jo forholdsvis dyr.
  5. Hei. Tenkte jeg skulle rive i ei ny rifle. Sett litt på Super Varmint, men kan ikke finne noen som selger den i 9,3x62. Noen som vet om det ikke selges i dette kaliberet her til lands?
  6. Noen som vet hvordan kornet på denne er festet? Tenkte å bytte da dette bare er en liten "knott"
  7. Da sender jeg en epost, så får vi se. Takk for svarene.
  8. Noen som har handlet her som vet hvor lang tid det pleier å ta? Bestilte Master II rett føre jul, order completed 08.01.13, fortsatt ikke noe i postkassa Er det bare meg, eller skal det ta så lang tid?
  9. Ja, saken er at det er forlengelsen som går ut Ser Winge får inn M629, men det er litt over mitt budsjett. Det har vel skjedd før at budsjett sprekker, eller hur....
  10. Skjønner. Denne har ikke full lugg. Tenkte jeg skulle by han 5000, men det holdt ikke. Tror jeg får se meg om etter en annen, eller kjøpe ny. Men det begynner å haste da godkjenningen på søknaden går ut i starten av mars.
  11. Det er jeg ikke sikker på, men skal finne det ut. Selger forlanger vesentlig mer enn hva som blir nevnt i denne tråden.
  12. Takk for svar. Dette er en med 8 3/8" løp på. Påstås og gått kun 150 skudd, men det vet jeg jo ikke.
  13. Hei. Hva er sånn nogenlunde vettug pris på en mod 29. La oss si den er meget lite brukt og helt strøken. Noen som har en formening om dette? Eventuellt noe jeg burde sjekke på revolveren?
  14. HH? Hvor er det? Det viktigste for meg, er at jeg setter bort jobben til noen som vet hva de gjør. Hadde avtale hos Noren, men ombestemte meg. Angrer på det nå
  15. Hvem gjorde jobben for deg og hva er gjort? Har selv en 686 som er tunet hos P.I.Jacobsen med trykkpunktskule. Nå vil jeg gjerne få meg nytt fremsikte. Eller skinne. Ny pipe er også et ønske. Og nytt grep. Noen som har forslag til hvem som kan gjøre dette? (bor på Romeriket) Hva som eventuellt kan gjøres for en billig penge? (eller blir vel kanskje ikke så billig dette ) Ser gjerne bilder av revolverene deres
×
×
  • Create New...