Jump to content

Kingfisher

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kingfisher's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, Min leverandør av kuler og krutt sendte ikke med ladadata når jeg bestilte sist. Jeg skal lade 375 h&h magnum med 350 grs woodleigh fmj. Kruttet som ble anbefalt av leverandør var vv n150. Tennhetter er cci 250. Kan noen hjelpe meg med ladedata?
  2. Bilde jeg så var litt uklart, men jeg tror at; Tennmekanismen din er fra H.Henriksen, men ikke orginal. Jeg vil tro at kanonen med harpun i er noe baktung? De som har samme mekanisme som deg har en hylse som de putter en 9 mm startpatron i som passer mekanismen. Noen har ombygde remington rolling block mekanismer på disse kanonene ( har sett med 9 mm startpatron og 30-06 uten kule..)
  3. Har handlet kikkertsikte og revolver hos winge. Må si jeg er veldig fornøyd med service og pris hos Winge. Neste gang jeg skal handle Zeiss eller Smith & Wesson blir jeg nok å handle der. At det tidvis kan være vanskelig å komme igjennom på telefonen vil jeg si at er et godt tegn, mange kunder betyr at folk kommer tilbake og er fornøyde.
  4. Anbefaler en gammel John Deere. Vi bruker traktor til transport til tørrking av fisk, og den traktoren som starter hver gang og med minst problemer er en gammel 1640 fra 1980-tallet. Tror den er produsert i Manheim i Tyskland. Vi hadde en nyere John Deere produsert i Frankrike. Den var for å si det mildt noe dritt. Samme med New-Holland som vi har i dag; dritt!
  5. Hvis du til fastlegen din, kan du få noen plaster som festes bak øret som fungerer kjempebra Men disse får redusert effekt hvis man har drukket, eller er litt fyllesyk... (jeg snakker av erfaring)
  6. Skal snakke med Jakt og friluft, blir nok Woodleigh. Kanskje vi prøver noen av de andre nevnte kulene også. Rollen som skytter går som regel i arv og hvalskytterne er ganske så teritorielle av seg, de slipper sjelden noen andre til, men jobb som vanlig hvalfanger kan man sikkert få om man ikke har medlemskort i SeaSheppard eller har med seg en ryggsekk ombord Takker forøvrig for fine tips
  7. Nå er vel kula jeg never vi har brukt helmantel..
  8. Jeg holder på å skal lade patroner til avliving av hval, og lurer derfor i denne sammenheng hvilken kule folket mener er best egnet? Kulen skal igjennom en del bein og av erfaring er det kuler som går tvers igjennom som dreper best. Har brukt WOODLEIGH 375 MAGNUM (.374) 350GRS FMJ med bra resultat , men det er noe vanskelig å få tak i. Så hva mener dere? Hvilken kule skal jeg bruke og hvor kjøper jeg den?
  9. Ja, vet hvem han er, dere er vel nesten naboer =) ja, det er fint å jakte der inne, men de som eier innenfor porten ved ungdomshuset kan være litt vanskelige..
  10. Genialt! Stort område dette? Og er det sett mye hare der? Vært gøy å jakte et annet sted enn Nusfjord for en gangs skyld Finner ikke noe kart som viser eiendomsgrensene i Moskenes, men kan tegne opp et kart hvis det er av interesse. Området er rundt Munkebu for de som er lokalkjent, Vindstad er også under Gnr 13. der har jeg sett mye hare. Grunneierne i Moskenes er generelt positive til jegere og har sjelden noe i mot jakt på deres områder. Grunnen jeg snakker om er min fars og han har ingenting imot at det kommer noen fra vestvågøy og omegn Harebestanden trenger beskattning har ute
  11. Hvis noen vil jakte i Moskenes, kan dere skyte så mye hare dere vil på Gnr 13 (eiendommen Reine)
  12. Har en 870 supermag og en mossberg 500 a. Må si at jeg i dag kun bruker mossberg'en. Mossbergen føles bedre å bruke og har sikringen på "riktig" plass. Remingtonhaglen virker for meg noe uraffinert, rett og slett grov finish.. Var jeg deg ville jeg sett en Mossberg http://www.sportsvapen.no/ har en fin en. Hvis du fremdeles vil ha en supermag, kan du få kjøpe min
  13. Ta kontakt med skytterlaget på Vestvågøy. De har også jegertrening en gang i uken. Nå var det snakk om å få i gang et bedre opplegg for jegere på banen på Napp, men det blir kanskje langt å kjøre helt dit. Også på denne banen er det restriksjoner i skytetider pga. støyplager for naboene. Det er vel en kjennsgjerning at mange baner er bygd i DFS regi og at mange i DFS lagene rundt omkring ikke akkurat er overbegeistret for våpen uten diopter på, og derfor ikke prøver så veldig hardt å legge til rette for skyttere uten Sauer.
  14. Takk for svar Da blir de kun halspresset
×
×
  • Create New...