Jump to content

Marken

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Marken's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Provoserende artikkel, motivet til DB kan være lite annet enn å forsøke å sette jakt og jegere i et ufortjent dårlig lys. Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
  2. Jeg kjøpte den Docteren det ble linket til over her tidligere i dag. Spent på hvordan den er i forhold til meopta r1 3-12x56 som jeg hadde tidligere og forøvrig var godt fornøyd med. Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
  3. Har ikke erfaring med bever på denne måten, da jeg har sendt mine beverskinn til beredning hos garveri etter prosessen du beskriver (bruker skinnene til pynt innendørs). Rådyrskinn har jeg derimot erfaring med som sitteskinn, og de har jeg kun tørket, ikke saltet. Grunnen til dette er at salta skinn vil trekke til seg mye mer fuktighet ved utendørsbruk. Et skinn som bare er tørket vil trekke til seg noe fuktighet om det er skikkelig vått ute, og vil da bli "rått" igjen. Det imidlertid bare å henge det opp til tørk når du kommer inn, så tørker det igjen. Dette har fungert upaklagelig, og skinnene er like fine etter fem sesonger. Trikset er som nevnt å få bort alt av kjøtt og fett. Mulig dette ikke var veldig relevant for deg, men kanskje andre kan ha nytte av det.
  4. Herlig innlegg Castor! Flott oppladning før jeg reiser til skogs i morra for en etterlengtet langhelg med burre!
  5. Jeg har svært god erfaring med å kverne beverkjøttet til kjøttdeig. Kjøttet kan da brukes til alt du ellers ville brukt kjøttdeig til. Min foreløpige favoritt er grove bever-burgere, blander bare kjøttdeigen med salt, pepper og et egg. Deretter er det bare å forme burgere og steke etter ønske, før en lesser på med ost, bacon, tomat, agurk, salat og hva en ellers måtte ønske i gode hamburgerbrød. Topp mat! edit: Har også blitt tipset om at speket beverlår er snadder, så hvis det blir klaff på jakta til helga er dette noe som skal prøves.
  6. Tada! Dette er ikke trådstarters børse, men jeg klarte bare ikke dy meg. Dere får ha meg unnskyldt
  7. Prisen trur jeg kommer til å ligge rundt 4500,-. Som det blir nevnt her er også jeg litt skeptisk til karbon og holdbarhet ved slag/skader. Dette er jo typiske skader som kan oppstå ved jaktbruk i form av fall osv..
  8. Fikk se den nye modellen til A-tec på Villmarksmessa, og synes den virket spennende! Forholdsvis lett (310 gram?) og med et litt annerledes utseende. Forstod det som den ikke var i salg riktig ennå, og brukererfaringer er vel dermed for mye å håpe på. Her er det likevel fritt frem for å synse og mene noe om denne demperen inntil brukererfaring foreligger. Jeg fikk et snev av havesyke og forbannet den januardagen i år jeg kjøpte en maxim titan. Hva mener dere?
  9. Spennende! Er det mulig å oppdrive bilder? Har prøvd å søke rundt på nett uten det store hellet..
  10. Da gjetter jeg på at din forhandler heller ville selge deg en grønn han hadde på lager enn å ta en tlf til Norma og bestille en natural stone.
  11. Jeg tror natural Stone fortsatt er å få tak i, jeg kjøpte min i fjor sommer. Var et par mnd ventetid på å få fargen jeg ville, men det var det verdt OBS! Sjekk litt priser før du eventuelt bestiller, enkelte forhandlere ville ha 4000! kr ekstra for å skaffe fargen... Jeg fikk min til samme pris som vanlig grønn Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2
  12. Den er for å kunne åpne mekanismen i sikret tilstand Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2
  13. Hold avtrekkeren inne mens du drar ut sluttstykket. Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2
  14. Var selv i samme situasjon som trådstarter før siste jakthøst, og endte opp med en Blaser i nettopp 8x57IS. Veldig fornøyd med den! Vurderte 9,3, men kom til at 8mm i langt de fleste tilfeller er tilstrekkelig. Skulle en ønske mer klask enn standard i 8 mm kan en alltids lade med 250 grains Woodleigh-kuler, som bør parkere det meste.
  15. Her er en link til noen av produktene hans: http://www.ebay.com/sch/zruncho/m.html? ... 7675.l2562" target="_blank Ellers skrev han følgende i brev som fulgte med montasjen: "Please look for our website - VAIAOptics.com that is coming soon" Så en egen nettside er sikkert ikke langt unna
×
×
  • Create New...