Jump to content

Jonnen

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About Jonnen

  • Birthday 07/10/1987

Jonnen's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har seg sånn at jeg begynte i reise jobb å jobber 12-9.funka fint å ha hund da når jeg hadde sambore men så skar d seg for et halvt år sia å da blei d vansklieger. har funka til nå at eksen har hatt ann når jeg er på jobb å jeg har hatt ann når jeg har vært heime.men så klart skal ho kødde d opp nå når jakta begynner. Så litt rådvil for ha jeg skal gjøre. Så om noen kunne vært interesert i å helst hatt han når jeg er på jobb å jeg tar han når jeg er heime fra jobb? Eller har noen andre gode forslag på problemet? om ingenting anna nytter så blir han nok gitt bort.men d er absolut siste utvei.å d er ikke bare pga at jeg trenger ein jakt hund.er mest fordi han er ein jævla god `kompis` å er med mg over og på alt. Litt om han da. Er 5 år ikke noe papirer på han. Er mest brukt på hjort å rådyr.ikke skutt allverdens med dyr for han. 4hjort 3 rådyr 1hare. Men d har ikke noe med at han ikke gjør jobben.jakter i vanskelig å vilt fattig terrenger. Har vært greit søk på han å har hatt vett til å gi seg når han blir for langt etter.første hunden jeg har hatt så har ikke noe smankingnings grunlagg for å si å go ann er. Han er så å si oppvokst med unger å veldig tolmodig med dei.går å legger seg når han har fått noe.Har alltid hatt han inne kunne i hundegård på dagene.ikke mye gnaul å bjeffing fra han. å inne er han ein drømme hund.helt rolig å avslappa.så vidt han gidder å hilse om d kommer nye folk inn å sånt. så om d er noen som synes detta høres interesangt ut så send meg ein pm så finner vi utav ossen d gjøres. Så tar vi ein prøveperiode å ser ossen ting går. Holder til i aust agder så burde ikke bo så langt unna om d skulle funke
  2. Hva er galt med å dyppe snuten på dei i pisset vist du tar han på fersken å så ta han ut ein tur? Var veldig effektift på dreveren når han begynte med det tulle på den alderen.2 ganger så var det heilt slutt:-) x-cover
  3. du kan skytte simle eller 1.5åring av begge kjønn. eller kalv:-) lykke til x-cover
  4. Hvor får man tak i stålplater i den kvaliteten?
  5. Jonnen

    .22 Tracer

    Jeg er å med vist det lar seg gjøre:)
  6. Mine første hjort=) å første i los for drevern=) Hind å 1.5årig hind=) Datt i bygland nå på lørdag
  7. Første hjorta for Tassen på 2år=) håper det blir mange flere=)
  8. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080616 Oppjustert til minst 80=(( Heilt ufatelig trist å uvirkelig. Varme tanker til alle involverte.
  9. nei til 6.5en er det ikke noe problem.litt vere å finne hylser eller få kjøpt ein gangsskutte til .300en. Å skjønner ikke ofer prisen skal vere så pervers høy her i landet når ein sammen ligner med for.eks.usa:(
  10. takk for svar så langt:) er helst hylser jeg tenkte på i 300wm å til 6.5x55. Men om der bilige kuler å få takk i så gjør jo absolut ikke det noe heller da:) er det forresten noen som vet om det hadde gått å bestilt hylser fra usa igjenom jetcerri eller lignenes firmaer?
  11. Hei. Har sett på div. amrikanske nettbutikker å er jo ein sinsykt prisforskjel på det meste av kuler å hylser. Men så klart kan dei ikke sende til norge. Så lurer på om noen vet om andre land der det går ann å spare ein del penger på å bestile fra å som lovlig kan sende til norge? kom gjerne med addreser til nettbutikker=)
  12. hehe.heilt enig med deg på det da tror jeg nok jeg klare kravet med god margin;-)
  13. hva må farta vere for å klare det med 140gr kule?tenkte å bruke berger vld men tror jeg må opp litt i hastighet da.hvilket krutt vill jeg få høyest hastighet med den kulla?
  14. noen som jakter i grimstad område her?blei mest sann synlig observert ei her i dag.vert å spora litt etter den men var vanskelig å finne skikkelige spor etter den pga skaren.
  15. hei.detta hadde vert gøy å vert med på.skytter dere hver lørdag nå om vinteren au?er det bare å møtte på trening å melde seg inn eller? Å hvor mye koster det? Håper på raskt svar så kansje jeg blir med i mora vist dere skal skytte da:)
×
×
  • Create New...