Jump to content

qtipcore

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

qtipcore's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Torstein Aase holder til på Soma...
  2. Veldig fornøyd med Meopta Meostar B1 i 7x42. Har ikke så mye å sammenligne med, men den er iallefall "bedre" en Leupold sin BX-3. Og selvfølgelig også endel dyrere.
  3. ehhhh... Feil bilde ja Skal se slik ut: Det andre bildet er av en Bolt Action Jaeger 10
  4. Fått pris på Haenel noe sted her i kongeriket? Regner med at det er denne du ser på? http://www.cg-haenel.de/en/haenel-jaeger/products/single-shot-rifle-jaeger9/ EDIT: Her er riktig bilde:
  5. Hadde god-følelsen i kveld; Ny cd-plate med lokkelyder, kombien klar og variasjon på lokkested. Alt ligger til rette for en god økt, men hva skjer? TOMT FOR BATTERIER!!! Skal fluksens avgårde for å skaffe meg lokkefløyte! Men lyspunktet var at jeg iallefall fikk iakta rådyrgeit og kje som lekte og koste seg:-)
  6. @rolfi91: brukte opptak av en hissig kråke og litt ravn. Filene fikk jeg av en på kammeret her.
  7. E står vel for ejektor på den siste der tenker jeg... Hadde en slik en uten ejektor tidligere, funka hver gang!
  8. Viltart: - Kråke Antall: - 1 Fangst/våpen: - Hagle 12/76 Poengsum: 2
  9. Første post, og første kråka denne sesongen:-) Gikk ned i kveldinga til det jorde jeg pleier å leite etter kråka, og hadde med meg cd spilleren. Etter ca 10 minutter så kom kråka inn. Død i smellen. Skjulet var ikke allverden, men fuglene måtte iallefall komme rett over for å se meg. Satt helt i grensa mot naboens jorde, så jeg måtte hente den rett etter at den var skutt så det ble med den ene... http://www.flickr.com/photos/65838085@N08/5988256287/
  10. Blir litt klokere ja... Har sendt avgårde en forespørsel til PVAS - Regner med at Olav kan svare på om dette er lurt eller ikke. Takker for innspill!
  11. Takk for svar! Godt poeng med sikteinnstillinger - Det hadde jeg ikke tenkt på. Hva med tilpasninger til rammen for de ulike toppene da, vil slitasje ha noe å bety her?
  12. Pistoleros! Sitter og lurer på om det lar seg gjøre å sette på en .40 topp på min 9mm STI 2011, og evt hvilke modifiseringer som må gjøres. Hvor lite deler kan jeg evt komme unna med å skifte for at det skal virke sikkert? Bare løp, rekylfjær og magasiner, eller komplett topp med alt innhold? Og lar det seg gjøre i det hele tatt, eller det bedre å skaffe seg en komplett .40? Har lest denne tråden: viewtopic.php?f=15&t=50171 , men ble ikke klokere. Tanken var å kunne enkelt skifte fra minor til major, men samtidig beholde grep osv... Takker for svar.
  13. Ja, det er det som er fantastisk. Tjenestevåpen er untatt fra våpenloven. Men... Vedkommende tjenestemann burde ikke få lov til å være i operativ tjeneste igjen før etter ny utsjekk på våpen. I tillegg til å måtte stille kasse og kake og alt det der.
  14. Alle de modellene du nevner går i kassen og er godkjent for standard klassen. Se under "Competition approvals" på produktomtalen til STI. Executive er bare en Edge med litt mer bling faktor ja. Sandnes-arms og Haarr Våpen selger begge Edge med Dawson forsikte med fiber som standard utstyr. De får de inn via Top Guns i Danmark. IPSC er litt mer oppdatert med en annen Sear og annen nettskjæringog profil på toppen av sleiden. Denne modellen ble laget til 30-års jubileumet til IPSC mener jeg. Ellers er form/funksjon osv nokså like. Edge er vel den rimeligste av disse tre. Ipsc modellen koster vel omtrent de samme som std modellen til SVI som Capsicum fører. Har forøvrig ingen formening/erfaring med SVI, men det er vel stort sett samme konseptet som STI bare med litt mer sjel;-)
  15. Skal vi se... Hvordan var det nå det fungerte dette maktfordelingsprinsippet.... Ønsker Alm lykke til!
×
×
  • Create New...