Jump to content

Lynxhunter

Members
  • Posts

    239
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lynxhunter's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Jo, men det blir jo ikke sånn i praksis. 63 gram gir mye trykk. En patron med stålhagl har en mye lettere ladning. Med 63 gram stål vil jo patronen bli lang som ei grillpølse
  2. Ja, det vet jeg. Jeg vet også at det er feil Fordi jeg har prøvd. Mye. Både på døde mål for å sammenligne, og på levende vilt. At bly er best er en myte.
  3. Lettere avsporing her, i ekte kammeret stil ! Men jeg kan leve med det, ikke noe problem. Savner et seriøst svar på det egentlige spørsmålet. Ja, jeg vet det beste er å teste selv, har testet mye hagleskudd tidligere. Har en gammel tråd om emnet her et sted. Men jeg lurte da på om noen annen har prøvd? Tunge ladninger med bly i vanlig full orginal choke ( jeg har remchoke ) kontra trangere med lang konus. Effekt? Forsvarlig med 12/89 63 gram ? ( jeg vet ikke tranghetsgraden ) men den heter wingmaster turkey predator.
  4. Det, det er ihvertfall tull !
  5. Hallo I perioden med blyhagl forbud ble det brukt endel ammunisjon med tunge legeringer. Dyre patroner, men gode og effektive. Til disse ble det anbefalt og brukt veldig trange choker med lang konus. Hvordan vil disse virke med bly? Er det forsvarlig? Noen som har prøvd?
  6. Enig at det kan være løsningen. Kommer til å prøve det.
  7. Har tenkt på det, og eliminert. Nypusset, helt ren.
  8. Men er det riktig at hylsa utvider seg med 1-2 mm?
  9. Hei. Jeg har ei slik hagle, pumpe, gammel, 20 år ca. Men ikke skutt så mye så den skal være utslitt. ( rundt 1000 skudd kanskje). I det siste har jeg fått et ladeproblem, etter skuddet sitter hylsa fast i kammeret. Dvs, hylsa utvides etter skudd, ser det tydelig på skyvelæret. Med alle patroner, men mest med harde ladninger. Jeg synes også jeg har hardere rekyl enn før. Er det noen som har erfart lignende med slik hagle eller lignende våpen? Rett og slett slitt kammer? Eller sluttstykke som ikke går langt nok fram og tetter riktig, slik at noe av trykket går bakover? Eller noe annet? Tips mottas med takk :)
  10. Hei. Jeg vurderer å bytte for til min Hamiltonstøver. Bruker Sportsmans Pride nå. Allergiske reaksjoner og mye møkk. Noen som har erfaringer med Kaisa? Relativt billig. Men trenger kanskje ikke være dårlig for det? Norskprodusert. http://kaisa-hundefor.no/. Men jeg synes det er lite opplyst om andeler i sammensetningen, bortsett fra fett og protein %. Verdt å prøve ?
  11. Hei. Leita rundt i forumet uten å finne noe om dette. Var borti noen i vinter som hadde en app på tlf hvor det var topokart med mulighet for å legge inn poster. OG, enkel mulighet for deling. Noen som har vært borti dette/ vet hva jeg mener?
  12. Hva heter app`n som du bruker sammen med denne? Jeg har vel en viss tro på at man ikke trenger kjøpe utstyr til ei heil lønning for å ha kontroll på hunden
  13. http://teddi.no/produkt/gps-sporingsbrikke-gps-tracker-til-hund/ Noen som har erfaring med denne ?
  14. Vi mangler en støver og en hihund til den store revejakta. Noen som er interessert ? Ta kontakt på PM. Mer info på http://www.sandjff.no/smaaviltjakt/den-store-revejakta
×
×
  • Create New...