Jump to content

Abarth

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Abarth's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jon Børs på Hamar. Børsemaker og Sauer service. Tar på seg ting utenom Sauer og. 90080090/62527298
  2. Stig-Werner Bakken NBSK 6,5x55 uten brems brems, liggende
  3. Jaja.... Da er det bare å kamre om før det er for seint..
  4. Lang-Ree er børsemaker på Elverum jakt og våpen. Kjenner Sauer godt. John Børs er børsemaker og Sauer serviceverksted på Hamar. Pris og tid vet jeg ikke, men ta en tlf og hør.
  5. Det er noe dritt med det meste, inkludert japansk. Har blitt byttet en del motorer i LC pga havari ( oljetrykk) og. Jobbet tidligere med en som hadde 27 år hos samme Toyota forhandlet, og han ville ikke ha det selv. Kjører Suzuki.. Om han skulle ha Toyota av nyere årgang så ble det med bensinmotor. De eldre er mer pålitelige. Jobbet og en på samme sted som har jobbet med bilberging fra 1997 på et sted med stort turistinnrykk i vintersesongen. Han sa han hadde hjulpet en Honda en gang pga svakt batteri. Det var det eneste han hadde vært borti de. Subaru hadde han aldri hjulpet. Har selv jobbet som mekaniker på Land Rover, og det er litt mye rart på noe av det, men ikke så mye værre enn mye annet. Noen løsninger på noen av modellene er idiotiske, og er en uheldig å må ordne på noe av det så svir det i lommeboka. Men hadde jeg hatt råd og skulle hatt en suv så hadde det stått en Disco 4 utpå her
  6. Interessant lesning! Hilsen en som satte igang med skyting etter 40 - kjøpte Sauer - og ikke kan å skyte
  7. Har en mod 2 fra 65 som jeg slet litt med å få tak i montasje til da det er 16mm spor. Redningen ble Mc Kinney shooting supply. Kjøpte picatinnyskinne med 20 moa til CZ527. Passer nesten...Blir ikke helt riktig med ladeport men det sitter bra og funker. Husker ikke prisen, men hadde det vært dyrt så hadde jeg ikke handlet. Kjøpte med ringer derfra og. Kjapp og grei handel. De ble sendt nesten med en gang. Vet ikke hvordan jeg legger inn bilder her, men om du pm'r meg mob nr så kan jeg sende over så du får se.
  8. Nei fader!! Da bør de sendes tilbake, for da er noe feil..
  9. Den ble iallefall ikke kassert av test og verifikasjon som hadde en omfattende test av den.
  10. Ja det fulgte med 8 z-skruer og nøkkel. Alt lå nedi et firekantet plastrør.
  11. Bestillingen fra Kinneys kom i dag. Gikk som smurt. Skinna passer godt nok..
  12. Bestilt 20 moa picatinny til cz527 fra Kinney's Shooting Supply, så da får jeg se om/hva som dukker opp, og om den kan brukes. Bestillinga gikk da smertefritt etter at jeg kom på jeg hadde to etternavn. Harmonerte ikke med mastercardet gitt:-)
  13. Gjerne det, men driver og pønsker på noe som montasje og div er en del av Kan ta litt tid.. Saueren er nesten ferdig, så da må noe annet få lide:-)
  14. Da skal jeg sende de en mail og høre om den kan brukes. Takk for tilbakemeldinger
×
×
  • Create New...