Jump to content

Villmarkingen

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Villmarkingen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har prøvd denne jakken her, du får veldig mye for prisen, kjøp gjerne buksen i tilegg. Et minus er at den lager noe lyd, så å investere i en lydløs camo hvis du er hektet på snikjakt er vel ikke så dumt. Ellers, så er dette et konge produkt.
  2. Ja, de fleste hunder har denne narkosen i flere timer etter operasjon osv. Helt vanlig.
  3. Dette var nå på en øy der alle kjenner alle, det er og god kjennskap til denne klubben, så hvorfor naboen ringte, og hvorfor politiet trodde at det var bandekrig på en øy ute i hultadulta vet jeg ikke.
  4. Eneste jeg har blitt litt irritert i med dette politisk korrekt tullet er at det ikke er lov å produserer to taktere lenger, sikkert ikke lov å bruke dem snart heller.. Kommer til å savne de hissige beistene om noen år, når vi tuter over vidden med el snøscooter Tror de virkelig det vil gjøre noe forskjell med at 15 000 personer i norge ikke skal få kjøre skikkelig snøscooter? for den forurenser? Hva med de 100 millionene i Kina som kjører gamle chiang chong biler som soter mer enn de kjører?
  5. Hvis dere syntes dette var latterlig så skal dere høre her En kamerat av meg og noen lokale som driver en softgun klubb er jo veldig opptatt av denne "idretten", så de hadde fullt taktisk utstyr med heldekkende masker osv. Våpenene er gode kopier av ekte og lager greit med lyd(elektriske), men ikke i nærheten av noe ekte pang. Hvertfall så ble det organisert en kamp mellom 8 stk. Etter en halv time kom bevæpnet politi og helikopter i full utrustning. Da hadde naboen ringt inn å sagt at det ble skutt med skarpt mellom mange kriminelle nedi skogen de fikk tilsammen 10 000 kr i bot for å ha skutt med softgun i friluftsområde.
  6. Naboen min som eier et veldig stort skogområde er en gretten gammal kar, var på tur med hunden da den løp forbi ham uten bånd, da kom han løpende oppover mot meg mens han skrek at neste gang jeg kom forbi her med hunden skulle han ta å kappe av den hodet. Dette var forsåvidt når han sto med en øks i hånden. Jeg politianmeldte det og han ble oppringt, han måtte personlig gå ned å beklage hendelsen. Dette var i et stort populært friluftsområde der mange går på tur med hundene sine, det er ikke båndtvang.
  7. Vet ikke om dette er sagt siden jeg ikke har lest gjennom hele tråden. Men mg3 har lavere skutt-takt enn MG-42, som har hele 1600 kuler i minuttet om jeg ikke tar helt feil? Tro Mg-3 ligger på rundt 1000. Vennligst korrekt meg om jeg er på bærtur.
  8. Ja det er det jeg tenker men vil så gjerne ha det billig nå i begynnelsen, så heller bygge den om når økonomien tillater det.
  9. Jeg har en slik mauser bajonett fra den spanske borgerkrigen(kanskje laget tidligere?), den har treskaft. Hva er verdiforskjellen mellom den og denne med svart skaft?
  10. Jeg har en slik tysk bajonett, den jeg har ble brukt under den spanske borgerkrigen(1937), stålet som den er laget av er det kraftigste du kan finne, min er fortsatt i utmerket tilstand. Har til og med stempelet av den tyske riksørnen inntakt. Sliren og læret som er på den er fortsatt i utmerket stand. Treet på skaftet i samme tilstand som alt over, så dette er noe som ikke kan ødelegges. Løp og kjøp.
  11. Heisann Er det noen her som har en link til den billigste ruger 10/22'en som kan skaffes i Norge? Har sett på noen nettsider at prisen er nede i kr 2500. Noen som vet om noen som er nede i 2000 ? Evt. linker til rifler som er billigere enn dette. Har litt stram økonomi akkurat nå pga sydenreise som ble bestilt, men vil likevel ha meg en salongrifle som jeg kan ha det litt gøy med, både på jakt og blinkskyting. Takker for svar
×
×
  • Create New...