Jump to content

howa 22-250

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

howa 22-250's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

6

Reputation

  1. Swarovski cl pocket er en super liten kikkert. Er jo ikke helt superbillig men veldig bra. Passer helt fint i en jakkelomme.
  2. Høres fornuftig ut det, bruker 58 grs av samme krutt til 225grs kuler. Ingenting å si på effekten fra dette kaliberet
  3. Hei, er det noen som sitter på ladedata for 200grs Barnes ttsx i 35 Whelen? Gjerne med Norma eller Vihtavuori krutt.
  4. Må jo være helt genialt dette, har seriøst vurdert carbonskefte til min D99. Plutselig kan det skje....jeg må nok desverre kjøpe da mine evner ikke er i nærheten av å kunne gjøre dette selv.
  5. Skjøt en åringsokse på 170kg slaktevekt, .308 130grs barnes ttsx, skuddplassering rett bak bog. Elgen snudde og løp tilbake inn i skogen, lå død ca 100m fra skuddplass.
  6. Rafdal lager muffer til R8, så om det er et sluttstykkehode som passer nevnte kaliber bør det være mulig å få til....
  7. Vortex har vel en tilsvarende løsning, sjekk ut jaktfall.no https://jaktfall.no/produkt/optikk/vortex-handkikkerter/tilbehor-handkikkerter/vortex-guide-binopack
  8. Jeg har velig god erfaring med Rafdal.
  9. Hei, jakka er helt super til sitt bruk. Den er veldig varm ved litt aktivitet, Brukes stort sett på vinterjakt og da kun med en tynn ullgenser under.
  10. Elin Wittusen har drevet med irsk setter i en årrekke med sin "US" kennel. Holdt til på hjerkin i en årrekke, men vet ikke hvor aktiv hun er nå.
  11. Jeg bruker en eberlestock x1 om jeg skal ha rifla i sekken. Veldig fornøyd med den. Testet prototypen til vorn, og den var vel grei nok den også. De nye vorn sekkene har jeg ingen erfaring med, og vil neppe få det heller, da eberlestock fungerer prikkfritt til mitt bruk.
  12. Jaggu bra jeg er trygg på egen seksualitet......mener fremdeles drilling er svaret, femi eller ikke..
  13. Er nok bare en løsning her.....drilling.
  14. Det vil jeg tro, jeg har en r8 pro som jeg la rett ned i en kkc stokk uten noe fuss...Meget godt fornøyd med den løsningen.
  15. fallkniven u2 må være midt i blinken, liten lett supert stål....løp og kjøp
×
×
  • Create New...