Jump to content

Pilt

Members
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pilt's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://tb.no/nyheter/ooops-hva-skjer-1.5533879
  2. Gåsejakta er igang. http://tb.no/nyheter/skremte-ringshaug- ... -1.5525317 følg med på komentarene under, her blir det mye artig lesing.
  3. Har fått denne infoen, så jeg deler den med dere. Førstkommende torsdag tar TV2 Hjelper deg opp en sak av interesse for alle våpeninteresserte. I stikkordsform er saken denne: På siste halvdel av 80-tallet lanserer Alms Børsemakerverksted på Moi en såkalt heldemper til salongrifle som innebærer at pipen må kortes ned til ca. 30cm. I 1987 blir noen heldempete salongrifler beslaglagt av politiet. Alm går til sak mot politiet og får våpnene tilbake. I perioden frem til i dag er det produsert og solgt ca. 6.000 heldempede salongrifler. I 2009 trer en ny våpenforskrift i kraft som for første gang innfører minimum pipelengde og beskriver hvordan den skal måles. Forskriften sier også i klartekst at pipen på heldempet rifle skal måles med lyddemperen montert. I fjor pålegger Politidirektoratet Søndre Buskerud Politidistrikt å inndra en heldempet salongrifle fra en kunde av Alm Våpen og Villmark AS. Da intet annet hjelper kontakter kunden TV2 Hjelper deg. Se TV2 hjelper deg på torsdag.
  4. Duster, nå må jeg lappe dekket på hengeren på hytta.
  5. Hei alle sammen å takk for at dere gjorde en slitsom uke litt trivligere, jeg var på standplass 9 (den utskjelte) men jeg var ikke standplassleder, dere ser meg på bilde over helt til venstre (bare en mor kan være glad i det der) Jeg gidder ikke å komentere 1 lag ut i grov, det kan dere som vil diskutere, men jeg vil bare si jeg er litt skuffet over sjefene i klubbene, vi funksjonerer kunne vell for rakkern fått mat? når folk stiller opp å bruker en uke av ferien sin så kan klubbene sponse mat å drikke. Men nå har jeg reist på hyttetur å prøver å fortrenge min frustasjon, idag har jeg faktisk gått 2,3 mil for å fotografere ei hytte tomt, det verste av alt er at jeg kun har tatt med meg et luftgevær på ei ukes ferie. dere er en super gjeng til og med dere som forlanger å få tolket 2 i 1 skudd når dere allerede har fått 6 i 4.
  6. Å nei hva har du gjort woff ? Bare på grunn av deg så har vi måtte endre reglementet, så fra å med nå må alle våpen bæres på kroppen, det samme gjelder for ammo. Men et godt tips til alle dere som vil at våpna deres skal være trygge, ta å skriv pardini på dem, da er det ingen som vil ha dem;) men woff hvis du trenger våpenpass mens du er en tur på rangla? Så er det bare å si ifra, så årner vi det.
  7. Jeg skal skyte alt utenom mag2. Skulle vi tatt noen øl i Bøkeskogen ? Ligger i gå avstand fra sekretariatet. Husk badebukse hvis været er fint.
  8. Youtube er en fin side når du trenger Photoshop hjelp
  9. Her er et ferskt bilde, tatt idag ca 08:30 Tatt med en Canon G7
  10. Kulene kjøpte jeg på sigmaskin i Sverige, Svinesund. Kostet 130,- for en 500 boks, de har endel forskjelige kuler der, til nå har jeg prøvd gamo pro match og expander, men RWS en er den som har gått best til nå, men skal prøve de h&h kulene.
  11. Nå har jeg skyti en 7 til 8 hundre skudd med min Panther 34, og funnet ut at de skudda som går best er RWS super H-point. Celcius, hvor anbefaler du meg å kjøpe tuning kitt til børsa?
  12. ikke snu kula, det kan være veldigt farligt om det er motvind å du bruker samme ladninger som noen av revolver skyterne her gjør. Mohitos ?
  13. Er det noen som har linker til Islanske nett steder? noe alla finn.no eller blocket.se ?
  14. Pilt

    Fotokonkuranse

    Kult en fotokonkuranse uten et eneste bilde Jeg slenger ut et, så kan dere gjette hvor det er? Bilde er tatt med en Canon G7
  15. http://www.fsu.no/issf/2008/nsf_prklubb.htm
×
×
  • Create New...