Jump to content

Lærlingen

Members
  • Posts

    985
  • Joined

  • Last visited

About Lærlingen

  • Birthday 03/28/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lærlingen's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gå for en .22lr.og skyter du like bra med krutt som du gjør med luft så kommer du garantert til å utkonkurrere de fleste uansett om de skyter fancy Hämmerli X-esse eller noe annet ræl som de har kappet i filler. Selv så håper jeg på sikt at noen ser lyset og sørger for å opprette en egen «småpike» klasse for .22lr, og forbeholder spesialpistol for ekte saker. -Trond
  2. Det er utsalg på Hvalsmoen fredager og lørdager. Søk på "Hvalsmoen" på finn.no torget.
  3. Så han på stevne i dag, så han er nok fortsatt i virksomhet. Prøv å ring et par tre ganger etterhverandre, minst...
  4. Da kjenner jeg et par skyttere som blir skuffet. Selv tok jeg meg ikke bryet å skyte sprintluft, men gjenomføringen av selve konkurransen på søndag gikk knirkefrit for min del. Var litt skuffet over at jeg ikke fikk fulgt med på live visning når de andre i klubben skjøt, men pytt, pytt.
  5. Javel? Hvem er det som skal være riktig bronsevinnerlag da?
  6. Bilde nr 2 er en modell 67, og den leveres med med et "uncel Mike's" grep. 686 kommer med Houge grep med s&w logo.
  7. Ren pornografi! Kjenner nesten det rykker litt i løken
  8. Dette lurer jeg også på. Hadde det svært trivelig sammen med andre campere på Mysen i fjor.
  9. Hør på "Jonny magnum". Kjøp en GSP. Finn en med et litt nyere skjefte og avtrekk, det burde passe deg minst like bra som en SSP. Ruger er som landbruksredskap å regne, solide saker, men mangler komfort. GSP’n derimot er laget for konkurranse. Så nå har jeg sagt mitt, så vet du at hvis du ikke tar et godt råd med en gang, så kommer jeg til å gni det inn ved en hver anledning i all overskuelig fremtid, på samme måte som det du sa ang. revolver. Fritt etter hukommelsen så sa du vel noe slikt som dette, da jeg anbefalte deg å kjøpe en S&W 686 som første våpen, «Revolver? Nei, jeg skal aldri ha noe revolver. Revolver hører hjemme i Dodge City, skal ikke leke cowboy vet du»
  10. XXL i Drammen har, så kanskje andre XXL butikker også har?
  11. Kan være at die'n er full av voks mm. Ta den fra hverandre og rens den, pleier å hjelpe.
  12. He he, så vidt jeg vet så sitter det fortsatt en sånn pinne til å stappe i hetterøret på sånne blå pressedingser i taket til Dag. Men er man først ”blåøyd” så gjør vel ikke en hetterør eksplosjon noe fra eller til. Gått i hi? Neida, her trenes det tre ganger i uka, til NM i luft vet du, noen må representere klubben i de olympiske grenene også vet du
  13. Jeg har fire Pro 1000 presser, og min teknikk for både bra hettemating og hylseutstøting, er å være rask når jeg drar spaken opp slik at de ferdige patronene får god fart ut av pressa. Dette gjør også at det blir litt bevegelse på hettemagasinet og hjelper til med matingen av hetter. Jeg bremser så opp før hetten presses inn, og gjør dette i en litt mer forsiktig bevegelse, kjenner jeg motstand, så tar jeg spaken litt tilbake og gir den et dunk sideveis. Dette får som regel tennhetta til å falle på plass og gå inn uten problemer. Min erfaring med problemer med hettemating med pro1000 er at 99 % kommer av krutt under hetteisetteren som gjør at den ikke beveger seg langt nok ned, slik at hettene ikke mattes skikkelig frem. Passer man på at dette er rent, så går det som smurt. Grunnen til at jeg fant frem til å være så rask på labben, er at jeg før ladet 9 mm på pro1000, og fant ut at når jeg var rask på labben opp, så ble det ikke noe kruttsøl. At de ferdige patronene formidaberlig blir kastet ut av pressa, og at tennhetten blir ristet litt, er bare en bonus.
  14. Jeg har selv en Kimber ultra CDP II i .45 acp, og brukte den under NM. Som ”El Gringo” sier så ber man jo da om å stille med handikap, sammenlignet med de som skyter .22. Jeg har også en Walther P22 som er bygd etter kassa og aldri klikker, men den er ikke halvparten så artig å skyte med, så jeg ender oftest på Kimbern. En annen sak er at pistoler som f.eks Glock 19 eller den ”vederstyggelige” Hämmeli X-esse har faktisk også opp til flere cm lenger siktelinje enn en 1911 type pistol. Likevel går jeg å dagdrømmer om en 1911 i 9 mm bygd etter kassa.
  15. Nei, det står faktisk ingen ting ang. Federal hetter over hode. Det som faktisk står er at man kun skal bruke CCI tenhetter. Hvorfor vet jeg ikke, men det er stor forskjell på å tenke selv, og det å dikte opp ting selv.
×
×
  • Create New...