Jump to content

brand

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

brand's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det er ikke bare M77 som går i oppløsning. Har hatt flere par skistøvler av ulike slag og årganger fra Alfa som går i oppløsning. Rett og slett noe dritt.
  2. Har også en mc8 med trap og skeet løp. Denne ble levert med reservedeler som fjærer, haner og tennstifter. Etter drøyt 60.000 skudd har det ikke vært behov for noe deleskift. Kjøpte den på slutten av 70 tallet og kostet meg 3 månedslønner. Mange gode skyteopplevelser med den, men er nå stort sett pensjonert.
  3. Jeg har fått beskjed fra andre danske våpenforretninger et jeg ikke har lov til å frakte våpen i Danmarke uten at det er skrevet inn i våpenpasset. Det hjelper ikke med godkjent kjøpe/importtillatele og stempel og underskrift fra dansk leverandør. Noen som har opplevd det samme?
  4. brand

    Redring flasser

    Har hatt en Redring som flasset på linsene. Den ble reparert og oppgradert uten spørsmål eller kostnader for oss.
  5. Har en Nastamaskin stående etter at vi byttet den ut. Den kan vi selge til en grei pris komplett med akustikk.
  6. Jeg lader vel maks 2000 rifleskudd hvert år. Er lei av en stasjonspresser og lurer på om Lee pressa er god nok for riflepatroner når det er aktuelt med helpressing. En bonus for min del vil være at jeg i perioder lader opp en del revolverammo.
  7. Det er mange år siden jeg har skutt med tulachokene. Brukte det noen ganger til presskyting i gamle dager. Med vanlige patroner tror jeg det skjøt vesentlig trangere enn med filtforladninger.
  8. Den hagla blir du fornøyd med! Kjøpte min brukt i 1977 med 2 løp, reservedeler(som jeg aldri har fått bruk for) og Browningkuffert. Den gikk vel rundt 50000 skudd før den havnet i skapet, og det synes ikke på den i det hele tatt. Bruker den ennå til jakt en gang i blant. Tulachoken tror jeg nok hadde best funksjon med gammeldagse patroner med filtforladning.
  9. Takk skal du ha. Da skal det ordne seg.
  10. Ja, originalskjefte var vel en dårlig beskrivelse. Det har nok stått flere skjefter på denne låskassa. I dag står det en 1 år gammel syntskjefte på. Fint om du har bry til å sjekke.
  11. Kjøpte en Tyristubbenstokk til Sauer 202. Det var ikke med skrue til innfesting av baksjeftet. Noen som vet om skruen til originalskjeftet passer?
  12. Har en S&W mod 29 fra seint 80 tall som jeg skal montere en Leupold 2x på. Finnes det montasjer som kan brukes uten å bore. Vet at tidligere fanes det noe som kunne monteres i sporet for baksiktet.
  13. Enig, dette er en flott rifle. Egentlig selges de for billig på bruktmarkedet. Så løp og kjøp!
  14. Skulle montere forskjeftet på en Sauer 202 i dag. Da spratt det utv ei fjær som vel kalles noe sånn som magazine ejector spring på engelsk. En buet ståltrådbit. Men hvordan fester man den igjen?
×
×
  • Create New...