Jump to content

pondoro

Members
  • Posts

    1,024
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

pondoro last won the day on May 19 2022

pondoro had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pondoro's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • 10 years in
  • Conversation Starter

Recent Badges

310

Reputation

  1. Mener å huske at iallefall endel av de 300 ble satt sammen av underkjente (av norske kontrolloffiserer..) deler til akseptabel kvalitet og solgt tl boerne via Krag Jørgensen Rifle Company..
  2. I denne saken ville jeg uten tvil stått på mitt og IKKE vedtatt forelegget, ring Pål Jensen og la han se på dette...jeg tror du har en god sak.. Han fra SNO må ha hatt en dårlig dag på jobben..anmeldelsen fremstår som helt urimelig..
  3. Tyrilin tjärebeis har stått bra på en benk jeg har ute på ei fjellhytte..
  4. Så..kan det fortsatt sökes på US Carbine til NROF skyting..? I mitt tilfelle gjelder det et arvet våpen..
  5. Hör med Vågsland Våpen..
  6. Det er korrekt Torf....den ligger tilsalgs i Norge..
  7. Men..hvis du tenker på å bruke rifla til jakt på farlig vilt i fremtiden så ødelegger du rifla ved å miste såpass mye utgangshastighet...24-25 tommer løp er ideelt på en .458Win..
  8. OK..så halvautorifler ervervet til jakt som er på forbudsliste, f.eks. Mini 14 skal innleveres og destrueres.. Hva med de riflene som er ervervet for mange år siden til dynamisk/NROF som vitterlig opprinnelig er konstruert til mil. bruk, kan de beholdes uten videre men ikke omsettes..? Tenker på HK 91, FN FAL, M14 osv..?
  9. pondoro

    Lee Enfield

    I beg to differ...10 skudds magasin og lynkjappe ladegrep ville fått meg til å velge Lee Enfield glatt over M98..patronen er mer enn kraftig nok til normale infanteri-hold..
  10. Tipper de er fra -70 tallet..mener å huske å ha ha sett dem.. garantert rustfrie hetter..
  11. Blir verre og verre å reise med våpen....Qatar Airways er helt håpløse...joda de frakter våpen men de ansatte er for dårlig opplært og lager masse styr..mista neste flyet hjem i 2019...da kom de trekkende med våre våpenkufferter VED INNGANGEN TIL FLYET OG SPURTE FOR 50. GANG OM DET VAR MINE VÅPEN..!!?. Lufthansa har også begynt å kødde...reiste fra Botswana via Cape Town nå i mai....masse ekstra surr helt unødvendig med et våpen i transit.. Ja ja, det var søndagens hjertesukk..
  12. Iraner med norsk statsborgerskap...kjent av PST, grov vold og narko ++
  13. 6,5x54 Mannlicher Schønauer var mye brukt i Afrika tidlig i forrige århundre....det ble faktisk nedlagt elefant med 160 grain helmantel..
×
×
  • Create New...