Jump to content

Tord

Members
  • Posts

    582
  • Joined

  • Last visited

About Tord

  • Birthday February 26

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tord's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

21

Reputation

  1. Har hørt det samme og samboer opplevde at hennes så si helt nye Silva plutselig viste 180 grader feil. Mitt kompass av samme merke og modell fungerer fortsatt.
  2. Jeg lader med 47,5 grs N140 og har 914 ms. Husker ikke hvor lang pipa er, men tipper 60-65 cm.
  3. Jeg har tidligere tegnet inn grenser som rute/spor i Garmin BaseCamp og importert de til enheten. Da ser man grensen tydelig. Man får også kjøpt kart til Garmin som har eiendomsgrenser, som burde holde når man har blitt mer kjent i terrenget.
  4. Kjenner flere som har lagt inn samme våpen på forskjellige brukere uten problemer.
  5. https://www.vihtavuori.com/reloading-data/rifle-reloading/?cartridge=27
  6. Min 10x25 står det Japan på, men har en følelse på at de har flytta all produksjonen til Kina.
  7. https://www.politiet.no/tjenester/vapen/soke-om-vapentillatelse/ Når du har arvet et våpen Legg ved kopi av uskifteattest eller skifteattest. Legg også ved fullmakter fra de som sier fra seg retten til å eie våpenet. Det kan være flere hvis det er flere som tar over boet til den som er død. Bobestyreren eller den som har fått fullmakt fra arvingene, skriver under som selger i feltet «påtegning av selger» i søknadsskjemaet.
  8. Jeg bestilte fra Kuiu forrige uke. Det tok 3 dager før pakken ble levert på døra. Betalte i NOK og har ikke fått noe krav/fjas fra UPS enda.
  9. Du gjør det via 320'n etter at den er oppdatert. Jeg husker ikke 100% hvordan jeg gjorde det, men mener det var noe ala dette: 1) Gå til hundelisten. 2) Vis informasjon på det aktuelle halsbåndet. 3) Få opp menyen og velg oppdater. Edit: Fant guiden jeg fulgte: https://support.garmin.com/nb-NO/?faq=Gdh5nFOcrw53A7tF4udmwA
  10. Jeg har hatt bra resultat med Rottweil Jagd Braun Spreder No. 6 i det første løpet (skudd nummer 1) og Winchester Super Speed No. 5 i det andre (skudd nummer 2). Vil absolutt anbefale å prøve jaktammunisjon på papp først. Skuddbildet er som regel ikke det samme fra en hagle til en annen. Prøv deg også frem med forskjellige choker om mulig.
  11. Jeg har prøvd noen forskjellige, men de jeg har likt best er Rab sine Latok Alpine Gaiter GTX. Bruker de under jakta der jeg bruker fjellstøvler eller om jeg lufter fjellskia. https://rab.equipment/no/accessories-equipment/gaiters https://www.fjellsport.no/rab-latok-alpine-gaiter-gtx-black.html (husk rabattkoden FS15).
  12. Ville tatt en titt på Gregory Baltoro (selv om de er fra 65 liter og oppover). Har 4 sekker fra Gregory og de imponerer meg alle https://www.gregorypacks.com/packs-bags/backpacking-packs/baltoro-65-916BAL65.html?dwvar_916BAL65_color=Onyx Black&cgidmaster=baltoro#start=1
  13. Veldig godt spørsmål. Jeg hadde aldri kjøpt dette selv om det ikke var for at det fulgte med børsa. I dag hadde jeg bare kjøpt et enklere sett fra Redding, men byttet ut innmaten til carbid og bushing. Angående Lapua vs. Norma: Jeg bruker Lapua, siden bushingen jeg har passer disse helt utmerket. Jeg har mellom 20-25 omladninger av hylsene før jeg kasserer de, og det er uten gløding og annet jåleri. De går 5 runder i necksizeren før de får en runde i body-dien. Jeg bruker et ombygd magasin fra HS. Det mater heller ikke perfekt, men greit til banebruk. Ikke noe jeg jakter med.
×
×
  • Create New...