Jump to content

proud

Members
  • Posts

    282
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

proud's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

28

Reputation

  1. Ser at innlegget er gammelt, men, som historie interessert - er Bella Cola fascinerende ! Gammel norsk innvandrer koloni.. med veiforbindelse etter mange år. Varme kilder og vakker natur, samt en overflod av Grizzly Bjørner! Ble det noe av besøket ?
  2. Skeet... helt åpene piper... skyer du Skeet... så er det ok.
  3. Den gang da, leirdue ammunisjonen kostet kr. 0.97 pr. stk. (Winchester AA) Kjøpte jeg Pacific DL-266 ... en glimrende maskin jeg fortsatt har. Ladet med Winchester AA hylser, forladninger,krutt, tennhetter og hagel... ifølge ladehåndboka. Kjøpte ladehåndbøker og testet på kritta skive, samt på skeetbanen - fungerte perfekt. Men... i de tider var alle komponentene i boka tilgjengelige over disk.. i Norge. Sluttet å lade haglepatroner.. da de hjemmeladede kostet kr. 1.30 - og jeg konsumerte opptil 1.500 skudd i uka.
  4. Re. Remington K32

    Send bilder... mye enklere å bedømme tilstand,

  5. https://www.americanrifleman.org/content/i-have-this-old-gun-remington-model-32/ Pris.. Skeet,,, smalt segment -
  6. Ser at tråden er gammel… skulle mot formodning noen av deltagerne være i live… Hvilke ladninger bruker dere i .450BPE Jeg skal til å lade en Alex Henry Single Shot… råd mottaes med ydmykhet
  7. Verden er ikke større.. enn at trolla finner hverandre....
  8. Har formet .348 Winchester.... ser på muligheten... takker
  9. Hyggelig med flere av samme sorten! Jeg er på utkikk etter tomhylser i .450BPE/NE - S.A.R.A. var utsolgt, tar i mot gode råd!
  10. Sitter med nesa i datamaskinen... så langt: Diesett .450BPE - bestilt... er på vei til NY Hylser.. bestilt .450NE... venter på svar om tilgjengelighet., spent på rimmen. Støpeblokk... express kule ca. 350gr. - .459 mulig Gould design. Ladning.. fyller opp med 1F + Amaranth seed. Har bestilt tilgjengelig litteratur.
  11. Alderdommens trøst, samler opplærings materiell - dvs. bøker, hylser og die set for å få den på banen. Tilgangen i Norge på komponenter, er mager... så langt.
×
×
  • Create New...