Jump to content

Ole Jørgen

Members
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ole Jørgen's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Lenge siden jeg har vært på kammeret nå. Men tar opp igjen denne tråden da jeg har bestemt meg for å selge den. Børsa har stått på meg en stund uten at jeg har brukt den, så den er i like fin stand som bildene lenger opp i tråden. Ta kontakt på melding hvis du er interessert i en fin Sako Vixen i et spesielt kaliber.
  2. Hei. Jeg er på utkikk etter en ny hodelykt. Har en Fenix HP 11 nå, den har forsåvidt funket greit til mitt bruk. Den har blitt litt svak/slakk i tiltinga. Trenger nå en ny hodelykt. Vil vel egentlig ha ei lykt som er mye lik den jeg har, men kanskje gå opp et hakk i størrelse, lumen og pris. Syns det var kjekt og kunne bruke vanlige AA-batterier, og at batteripakka var festet til hodereima. Men kan være åpen for andre forslag når det gjelder batteriløsning, Kan vel eventuelt ha den på lading i bilen via 12 v uttaket. At den kan ligge i bilen med laderen koblet til hele tiden når den ikke blir brukt? Varer batteritiden noe lengre på de oppladbare kontra de med vanlig AA-batterier? Kom gjerne med forslag til hodelykter dere trur kan passe meg og mine ønsker. Vil ha en robust lykt med god kvalitet, hvor batteritiden er god.
  3. Når jeg ser alle disse kostnadene føler jeg meg privilegert som elgjeger. Betaler kun egen ammunisjon, resten ordner bestefar...
  4. Var med en kompis å filma i går, ble en liten bukk etter en fin filmsituasjon Jaktet egentlig på en annen bukk som lurte oss sist, men det ble som det ble. Bilder og mer tekst på bloggen http://jegerprat.blogg.no/1345416997_bukkefall_p_magnus.html
  5. Fikk min første bukk på lørdagen. Full rapport og bilder ligger på bloggen
  6. Kanadagåsa leker med meg. Sitter 10 stk. på jordet 100 meter unna huset her, hver bidige dag! Bare vent, etter 10. August er dem ikke der..
  7. Viltblandinga er nå lagt i jord, skal bli spennende og se om det blir noe liv http://jegerprat.blogg.no/1341863984_viltker.html
  8. Noen som veit hvor man får kjøpt slik tusenmeter med håndtak, ledning og plugg for sigarettenner'n i bilen?
  9. Jeg har sett hi med opp til 7 innganger/utganger. Men er jo sjelden at alle blir brukt. Den har som regel noen faste innganger den bruker. En annen ting er jo at mange av hiene som reven bruker er blitt laget av grevling. Så kan jo være grevlingen som lager så mange innganger også. Tenker litt generelt hi jeg nå. Så jo ut til å være et steinhi på det bildet ditt @hjortefot.com og da faller antall innganger litt mer naturlig..
  10. Stihl uten tvil! På skolen har vi Jonsered og vi plundrer hver gang vi skal ut i skauen. Selvfølgelig er det jo sånn at ikke alle elevene har like stor peiling og det er nok mye av grunnen til alt trøbbelet. Men sagene blir vedlikeholdt nesten hver uke og fortsatt har vi såpass mye problemer. Lærene sier hvertfall at neste gang blir det Stihl. Vi hadde det før også, men dem ble stjælt. Jeg trur også vedlikehold er en viktig del for at saga skal leve lenge. Da lønner det seg også å vite hva som er vedlikehold. Ikke bare file kjede..
  11. Her er den måren jeg har tatt. Ble tatt i starten på Januar.
  12. Ofte ligger reven på utsiden av hiet, så er ikke umulig at det er hi der da!
  13. Har fortsatt ikke fått svar på spørsmålet mitt. Kanskje du, Pena, kan forklare de forskjellige rasene innenfor Am. foxhound?
  14. Noen som kan fortelle litt mer om rasene innenfor AM. Foxhound. Egenskaper osv.?
×
×
  • Create New...