Jump to content

nhd

Members
  • Posts

    3,875
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

nhd last won the day on July 16 2021

nhd had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nhd's Achievements

Master

Master (14/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

833

Reputation

  1. Vi har kjøpt Hammerli LP20pro som klubbvåpen. Jeg synes de er meget gode og har ingen problemer med å anbefale. Må nevne at jeg ikke er en god luftskytter - er på 340+ med min LP50.
  2. Ja, det er det. I tillegg er det svært inspirerende med skikkelig sportsskyting og kruttrøyk også fra Lapua
  3. Det er vel heller det at en kan gå tørrskodd mellom 15m-stevnene som gjør at ingen har tid til annen skyting.
  4. Bortsett fra høyere machofaktor er det ingen fordeler. Det sies at trening hjelper også i pistolskyting. Jo billigere ammo, jo mer har du råd til å trene. Vanligvis er mindre rekyl knyttet til bedre presisjon - særlig ved hurtigskyting.
  5. Silhuett skytes med .22 LR i NSF.
  6. At det er noen innkjøringsproblemer i et helt nytt anlegg, er noe en må forvente. Om banen er stengt noen uker, kan vi fint leve med. Uansett er dette en kjempegave til 100mill til skytesporten.
  7. Det er sjelden at klarer å konstruere noe som er best på alt. En bil som er vakker og raskt som en Porsche på asfalt og tar seg frem som en Landcruiser offroad. Jeg har hatt Walther P22, Beretta, BUL 9mm og mod Stenvaag. Når sistnevnte av en av de beste fabrikkene er konstruert med en ting for øyet - flest mulige poeng i feltløypa, er det vanskelig å finne en pistol som både har samme egenskaper pluss er noe som ikke alle endre har pluss ser ut som noe 007 eller Hamilton kunne brukt på jobb.
  8. Vil fremheve den nye banen i Granåsen, Trondheim som et godt eksempel på samarbeid. Her er det baner på 50, 25, 15 og 10m. Bygd og driftes i et samarbeid mellom DFS, NSF (rifle og pistol), Skiskytterne og Trondheim kommune. Dette vil ha stor betydning for skyttersporten i hele Trøndelag, men også for Midt-Norge og nasjonalt. For et par år siden ferdigstilte Stjørdal sportsskytterklubb (NSF) en flott skytehall på Skatval. Her skyter nå NSF pistol og rifle alt fra luft til Norgesfelt med .45, DFS, NJFF, Benkskyttere og NROF. Samarbeid er mulig og nyttig.
  9. Ja, tar vi bort besserwissernes diskusjoner om politiet og deres arbeid, blir det tynt her - men et langt mer interessant Kammer.
  10. Det er vel ganske sannsynlig at den ene parten her ikke legger frem en objektiv fremstilling av saken.
  11. Siden vedkommende går til sak, har han sikkert noe mer å fare med enn det som fremkommer fra den ene part i denne tråden. Jeg har alltid fått topp service fra saksøker i begge firma han er involvert i.
  12. Beklager at jeg er litt gammeldags, men er det ikke bedre å trene litt på banen med ulike hold. Skyte inn på 200m. Deretter skyte på 300 og lære seg hvor mye en må holde over. Det har funket hver gang for meg, men det er kanskje flaks.
  13. Jeg har hatt 14 Engbomagasin siden 2017. Har ikke hatt et eneste problem. Det samme med de 20 vi har i klubben som brukes på ukentlige treninger for barn.
  14. De nye kommandoene er et klart fremskritt. Dette arrangementet blir den nye hovedattraksjonen for den store bredden av norske rifleskyttere. Dette er fremtiden
×
×
  • Create New...