Jump to content

Chiefen.v-2

Members
  • Posts

    16,052
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    150

Chiefen.v-2 last won the day on January 21

Chiefen.v-2 had the most liked content!

3 Followers

About Chiefen.v-2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chiefen.v-2's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

4.6k

Reputation

  1. Støre får til så lite at han er ufarlig. Det er neste generasjon AP-politikere en bør følge nøye med på, der er det mye merkelig.
  2. Hmm, selektiv hukommelse? SP var vel det eneste partiet som ble sett på som "våpenvennlige". Om noen så eller ser på Høyre som det må de leve i en rar boble.. FRP vet ikke selv hva de mener om sånt.
  3. Til den prisen den ligger ut for er det løp og kjøp. Om jeg ikke tar helt feil i modellnrjungelen så er dette en nokså kort rifle.
  4. M98 er 1,1"-12 Withworth Det skal vel gå nokså akkurat. Spørsmålet er hvor lønnsomt det er om en må betale noen for jobben. Og plutselig er pipa for tykk for stokken osv..
  5. Lurer på om ikke alt verktøy fra Mimek finnes her i Norge. Tror jeg har en støpeform for 416 her et sted, må lete. Messing fra CBE.
  6. Prøv å få kontakt med Onkel Pang (bruker her inne).
  7. Å handle fra Track of the Wolf har ihvertfall tidligere vært helt rett fram.
  8. På Flesland solgte de samekniver og slike subernirkniver med reinsdyr for som håndtak i månedsvis etter 11.September. Så der sto en da, fratatt mininegleklipperen så en ikke skulle bli fristet til å kapre et fly og kunne kjøpe en Strømeng.
  9. Fornuft er gått helt av moten.. Kjenner interessen for å jakte forsvinner bittelitt for hver slik idiotdom.
  10. ehhh-etter våpenlov og forskrift er vel et komplett våpen pipe, kasse og slutstykke? Men jeg skjønner ikke at stokken på en Mini-14 er noe å ta vare på? Veriden er peisved.
  11. Det har den da gjort, i 2018 fikk en ccci standard og tilsvarende for 39øre/stk
  12. Forbigående fenomen, bare se på Zimbabwe-de hadde elektrisitet før-nå er de tilbake til parafinlamper og stearinlys! Det er brøytet og full tilgang hele vinteren her og. Men hovedtyndgen av aktivitet flytter inn på 15meteren. Og det skjønner jeg godt, å ligge på matta på 200meteren og fryse er vel ikke mye trening? På helg er det bra med folk, da med fokus på å skyte litt og mye sosialt; helst iført varmedress.
×
×
  • Create New...