Jump to content

Chiefen.v-2

Members
  • Posts

    16,081
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    152

Chiefen.v-2 last won the day on April 9

Chiefen.v-2 had the most liked content!

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chiefen.v-2's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

4.6k

Reputation

  1. Aner ikke, jeg selger ikke hylser. Men Norma hylser merket NP er bra. https://www.jaktogfriluft.no/jakt/ammunisjon/rifle-ammo/norma-trainer-65x55-80g-124gr-800ms-fmj
  2. Selvfølgelig, men en får tomhylser av bra kvalitet (som en får solgt for 2-3kr/stk). Og oddsene for bra ammo er jeg nokså trygg på er bedre enn med Fiocchi
  3. Legg på 1kr så får du Norma fra Jakt&Friluft
  4. https://www.kammeret.no/topic/77993-kaliberspørsmaalet-1910/
  5. Fabarm er ikke et dårlig valg, men prisen på den det linkes til er kanskje i overkant (nypris er 16000kr). Noe annet en kaliber 12(/76) blir bare tull som første hagle.
  6. I det offentlige Norge skjønner en ikke forskjellen på å lede og å styre... Resultat av at "høyere utdanning" er blitt distriktspolitikk; stem på oss og få en høyskole eller "campus". At resultatet blir i beste fall middelmådig er det ikke så nøye med, vi justerer bare kravene og vipps er det topp!
  7. Kjøp-våpneforskriften §2.4 og rundskrivet pdf side 38 Merking-forskriften §9-16 og rundskrivet side 21
  8. https://www.skyting.no/2022/12/15/rundskriv-fra-politidirektoratet-om-vapenloven/ Last ned rundskrivet og les på side 41. Be om nytt våpenkort. Dra på jakt.
  9. Hva er forskjell på patroner for Madsen og Krag?
  10. Ikke jeg heller men å tro at vi kan hive rundt oss med kopper i lang tid? Neppe.. https://www.forskning.no/debattinnlegg-miljo/viktig-om-kobber-i-samfunnsdebatten/1298852 Jeg ser og at lerduebaner hvor en har skutte lenge med bly uten SYNLIGE "forurensinger" nå etter 25år med jernhagel ser helt jævlig ut. VBetyr det noe for miljøet? Neppe, men en trenger bare noen sta jævler med en agenda (naboer feks) så er en igang.
  11. Norsk politikk handler sjelden om fakta og kunnskap, det er følelser. Når det kommer til å bable i vei uten kunnskap er SV og MDG i en klasse for seg selv... For SV er alt over 0 våpen i sivile hender uønsket. For forbausende store deler av "venstresiden" i norsk politikk er politi og forsvar en trussel (feks diskuterte AUFere om bombeangrepet på regjeringskvartalet kunne være et kuppforsøk iverksatt av politi og hæren).
  12. En klatrer opp masta på et synkende skip...
  13. lovlige våpen er enkle poeng å score, på samme måte som en nå kan si at "ingen er drept med HV-våpen siden 19xx". Bakenforliggende årsaker er verre, en kan til og med måtte innse at en har tabbet seg helt ut. Slik som Sverige er iferd med innse at de har gjort noen kjempetabber.. og antall drap i norge er uansett så få at det egentlig ikke er mulig å snakke om trender eller utvikling. Men noe klarer en jo å dra ut om en forsker. https://www.forskning.no/kriminalitet/hvor-vanlig-er-drap-i-norge/2309084
  14. Mye bra med hjemmekontor, men en effekt er at det å få tak i noen fredager etter lunsj er blitt vanskelig. Både internt og eksternt.
  15. 25-26kr per patron er ikke akkurat i klassen "billigammo"..
×
×
  • Create New...