Jump to content

geewee

Members
  • Posts

    184
  • Joined

  • Last visited

geewee's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nei, lysbryter/justering er likt som på diavari/classic. Har ikke merket noe til dette. Justerte slik at trådkorset ble skarpt når jeg kjøpte den og har ikke rørt fokusringen siden.
  2. Regnet nesten med det. Det er ikke mye klaring med standardløp i stokken som jeg har nå. 308nm: Ja, jeg må si meg fornøyd med den. Da uten at jeg har fått testet den i dårlig lys ennå (midnattsol ) Det eneste jeg kan sette fingern på er antydninger til dassrulleffekt på 3x.
  3. Nice Går semiweight i proffessional-stokken uten modifikasjoner?
  4. Det er vanlig sugerørprofil på løpet Kikkerten er en Victory HT 3-12x56 med 2. generasjons ASV på høyde- og sidetårn.
  5. Ja, stemmer. Det ytterste laget er festet med borrelås slik at man kan legge hva man vil i mellom for å få riktig høyde.
  6. Jeg kjøpte den på Jaktdepotet for et par år siden. Tror den kan være vanskelig å få tak i, da den er gått ut av produksjon
  7. Gratulerer med flott tysker, Crankshop! Her er mitt oppsett (Hylsemishandleren himself )
  8. Jaok. Mulig jeg er litt for anal med hylsene mine
  9. Nei, hylsene er fortsatt brukbare. De blir bare litt oppskrapet, samt at det er lite hakk på samme plass på samtlige. Edit: Bilde vedlagt
  10. Er det noen andre her som opplever at R93'en er noe røff med hylsene under utkast? Skuldrene på normahylsene mine ser ikke bra ut
  11. Den har nok begge deler - lotutec er ve bare en beskyttelses/anti dugg-greie
  12. Jeg lurer på om det er noen som har noen gode råd å gi til en stakkars nordlending. Ambivalensen har tatt totalt over Jeg har fått tilbud på en Victory HT i 3-12x56 til 14200,- og en Varipoint av samme størrelse med høydekomp til 13900,-. Begge med retikkel 60. Variponten får + for komp og medforstørrende retikkel (slett ikke sikker på at jeg har behov for dette da ret 60 er mindre egnet til hold over, ikke bruker jeg det til avstandsbedømmelse heller) mens HT nok er bedre optisk (?) Skulle gjerne ha sett på og fiklet med begge to først, men har ikke anledning da det er dårlig med butikker her oppe som fører disse. Tiltenkt bruksområde er rådyrjakt, elgjakt og gluggjakt i vinterhalvåret ++ Noen som har erfaring med begge og kan peke meg i riktig retning?
  13. Har skutt hele ett rådyr med 90-graineren. Effekten er upåklagelig. Mener å huske at det ikke ble spesielt grisete heller.
  14. Enig med begge de foregående postene Er dette forresten e infeksjon som kunne ha vært unngått om brukerne ikke hadde vært pålogget maskinen med adminrettigheter?
×
×
  • Create New...