Jump to content

Neowulf

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About Neowulf

  • Birthday 04/08/1977

Neowulf's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Om du har rom for å montere en ressonansdemper kan jo det være et alternativ , har dette på på min 223 ruger target , å muligheten for å "tune" løpsressonansen gir brae sammlinger på de fleste ammotyper etter litt forsking. Var egentlig på tur til å selge børsa den til jeg fant ut hvordan den virket , genialt opplegg å skjikkelig enkel patent.
  2. flotte bilder og historier fra en riktig sså naturinteresert fyr http://villmarkshistorier.blogspot.com forøvrig kan jeg anbefale boka hannes "Nord i villmarka" fullpakket av flotte bilder og historier
  3. Hei Jeg har en mini 14 targetutgave , med endel fikling på ressonansdemperen blir den rimelig presis i mine øyne i allefall , jeg er fornøyd med den i allefall, men man må forske seg fram på innstilling av resonansdemperen på hvert enkel ammotype, den innstillinga som funker på s&b 55g fmj sprer mye på winshesters tilsvarende ammo å vise versa .
  4. Heisann, jeg har en sånn "kinadassrull med oplyst grønt og rødt retikkel" kopikikkert, den er helt grei på dagen men jeg har erfart at det opplyste retikkelet ødelegger synet når det begynner å bli mørkt . den er ikke brukbar når det er mørkt. (4,5-14x50) nå vet ikke jeg hvordan disse retiklene fungerer på andre kikkerter av dyrere sort ennå men vil jo tro at om man skal ha noe opplyst inne i kikkerten på måneskinsjakt bør man holde det til et absolutt minimum for ikke å ødelegge nattsynet. (zeiss har en veldig fin bitteliten rød prikk som jeg har trua på) forøvrig er jeg litt i samme situasjon som deg og blir sansynligvis å kjøpe zeiss x56 den har gått av med seieren i de sammenligningstestene jeg har lest.
  5. Ja kansje andre ville økt skuddtakta, men det får jaggu de stå for sjøl, her er det mye viktigere med holdningskapende arbeid en forbud, men det gjelder selvfølgelig ikke allejegere, jeg mener man fritt skal få bestemme selv hvor mange patroner man vil ha i magasinet. Det er sjeldent å aldrig i år jeg har hatt bruk for mye ammo, ti tolv patroner holder i massevis for en dag å da hadde en magasinforlenger vært en fin måte å frakte nødvendig ammo for meg i allefall. ja dette er en regel som irriterer meg, og som jeg er svært uenig i, men så har jeg også en hagle som går ant å stappe flere patroner nedi om det bare hadde vært lov. om jeg skal sammenligne dette med noe så må det bli som å innføre fartsperre på alle biler fordi endel av oss ikke greier å holde fartsgrensa, det er jo klart at noen av oss lovlydige borgere ville følt dette som en krenkelse men man hadde jo oppnådd en kraftig nedgang i ulykker og i så måte spart samfunnet for store summer.
  6. nå er det vell sånn at man har lov å eie en magasinforlenger og større magasin er det ikke ? regelen gjelder vel bare jakt..
  7. bemerkelsessværdig at de samme som bestemmer at vi ikke skal ha flere en to skudd i en hagle med begrunelse av human jakt ikke har noe i mot at vi skadeskyter med dårligere ammunisjon en bly. forøvrig er det vell opp til hvær enkelt jeger å bedømme om det er forsvarlig å avfyre skudd mot vilt med tanke på human avlivning , uavhengig om man har en to eller ti patroner i magasinet. dette er etter min mening bare ennå et eksempel på såkalt vingeklipping av den vanlig men i gata, med argumentasjon om at vi er så skuddkåt ikke klarer og holde skudd tilbake.
  8. fet, fet, å fet . blei akkurat ennå mere glad i børsa mi mere film ønskes (å en pris på hva du skal ha for å gjøre jobben )
  9. etter min mening er det i allefall ikke finnbiff, men sikkert godt da .
  10. grei ide men småe knapper er å foretrekke, min kikkert er en kina-kopi av leupold m4 med mildot tror jeg den heter, den kan ikke vries 90grader for da kommer rattet på v.side ned (fokusknott, tror ikke orginalen har denne knotten) , den har relativt store ratt og jeg har sett noen modeller med relativt slanke ratt som er mere aktuelle. sett litt på zeiss med avstandsmåler , hvordan festes den? ser ikke ut som det passer ringer på den. fikk et tips om "shell deflector" kjempegreier
×
×
  • Create New...