Jump to content

jaktivrig

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

jaktivrig's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. hei å gratulerer med valp,eller kommende valp. jeg har en unghund fra samme far,herlig gemytt. min er 1 år nå og jeg har brukt for fra Royal Canin.valpefor og oppover. har vært veldig bra for min hund, og får veldig fin pels av den. litt dyrt for er det jo, men vi er veldig fornøyd. ga og litt vom i maten på 1 måltid om dagen. frysetørret fra felleskjøpet. her bare litt om gangen så magen skulle vende seg. når min BAN var liten, fikk han leke i skogen rundt oss fritt. bli trygg på lyder og lukter,å at han så oss hele tiden. er for ung til og begynne og jage det første halve året, så her går det på lek og morro. BAN er jo litt "skeptiske" til mange ting, og finner de utroligste tingene skummelt, men la valpen finne ut av det uten og "presse" den når dere er ute. handler om å få en trygg valp som syns skogen er spennende og morro. ettervært kan man legge ut noen godbiter som man ber valpen søke etter, og kombinere trening med lek. avslutt ALLTD med en "øvelse" som går bra. Dette har fungert for min hund, men er sikkert mange andre måter og gjøre ting på. tålmodighet er en viktig faktor det første 1,5 året,kan ikke ha FOR store forventninger til hunden da. Lykke til og sett gjerne ut noen bilder når den er i hus.
  2. Har unghund fra samme far jeg og som nå er ett år. en kjempekar av en valp. tegner bra på jakt å er en "grei" kar i hjemmet+ med barn. noen ungdomsstreker men DET må man regne med. er ivrig etter å jobbe, både blodspor å viltspor. Min kommer fra Bryne (rogaland) fra en seriøs og hyggelig oppdretterfamilie. bra gener spør du meg!!!!!!
  3. takk for tilbakemeldingen .tror heller ikke det, bør jo heller vekke litt interesse. men hører jo så mangt å greit å høre fra andre hva de mener.. noen som har formening om hundene blir mere spornøye om de jages inn på hare eller ikke?
  4. hei. noen som har noen formeninger for/mot å bruke en unghund 1 år gml BAN i et godt hjorteterreng(sogn&fjordane)? han jager hare å kommer fint inn på bakspor etter tap. har ikke vært borti hjortefot enda, men er ivrig på rådyr.
  5. jaktivrig

    BAN

    hehe ja jeg får prøve noe sånt med hårstrikk ol. rekker ikke gro ordentlig om de ikke "fjernes" av veien.
  6. jaktivrig

    BAN

    har en valp på 4,5 mnd, herlig fyr. er ivrig på spor etter alt, også på asfalt. har det gått en hund/dyr der før oss, er nesa hans i bakken med en gang, og han "sporer" som bare det.MEN- problemet er ørene som er så lange at han tråkker på seg gnagsår på ørene. har tapet med sportstape og plastertape, men det vil ikke gro(da han tråkker de opp igjen) til stadighet. noen som har de samme erfaringene, og har noen tips hva man kan gjøre med dette??
  7. jeg lurte litt på om andre har erfaring med "bjellene" til valper! har en 3 mnd gammel BAN som er en herlig type.men har ikke fått bjellene sine enda ned. verken pung eller bjeller. aner 1 stk stein men den andre mangler. har noen her inne erfaring på om de kan komme seinere? hørt det kan ta opptil 18 mnd før de detter ned, men virker litt lenge.
  8. herlig bilde venatrix. ser ut til at hunden din koser seg. godt å lese ang Rolf at det går bedre.
  9. takker bjorn det skønner jeg, og tar hensy n til. MEN: om et menneske med ryggproblemer/beinproblemer går turer, bygger opp musklene RUNDT svakhetene, vil ikke det føre til at man /hunden får det bedre. eller er jeg HELT på jordet?? lurte og på om noen andre her forer bikkjene med kjøttdeig/karbonadedeig? min blir litt uggen i magen, og dri....ter som fy etterpå, skulle visst være bra for fordøyelsen/tarmene. noen innvinger ang det?
  10. spennende lesing snokum, og din kunskap virker enorm. regner med at du har noen timer med kyndige folk rundt deg. har og en dachs som har vært spart for ALT,å en 9 uker BAN, og skal bli spennende og følge han opp. noen som har noe formening om NÅR å HVOR langt man burde/ikke burde gå med en valp. skjønner trapper, men lek/tur må jo være greit eller???
  11. så bra kjetil-a , lykke til med timen. får gi en tilbakemelding om hva dette var når du har fått diagnosen da.
  12. jaktlykke nevner ringorm!har lillefrøkna de det,mener jeg at det er smittsomt på mennesker og andre dyr. så en tur til veterinær er nok ikke dumt, for sikkerhetsskyld. kan hende jeg har feil ang smitte, men tror ganske sikkert det smitter.
  13. enig med ranger, oppsøk vet ville jeg gjort. har og en på 9 uker og en dachs på snart 12,min gamlefar er en ivrig jeger, og holder det gående i skogen, men med valpen er han ikke leiken i det hele tatt. han kan leike med meg, men valpen gidder han ikke. jr henger i ører og mobber han, han godtar det å sier klart ifra om det blir for mye, uten noen skader. deler tilogmed buret sitt med jr så jeg tror å mener at du kan senke skuldrene enn så lenge, blir vel litt verre når de blir eldre å den yngste kommer sålangt at hun evt blir dominant. tisper KAN være harde der.
  14. Er for min del hyggelig at det er noen svensker som stikker innom, BAN rasen er jo like flotte og trivelige fordet (ironi) velkommen fra meg. Spennende lesning om fòr og den "skavanken" som KAN forekomme med Basset rasen, gjelder dette KUN BAN, eller er det noe alle bassetraser kan få? har fått min firbente venn, og han er en trivelig kar på snart 9 uker. min oppdretter anbefalte og insisterte på for av typen : "royal Canin" 32. har lite greie på dette med for og sånne ting, men er ikke dette noe som er arvelig fra foreldre/besteforeldre? kansje jeg er på gyngende grunn her, å setter stor pris på litt rettledning her. Far til min BAN blei nett verdenschampion uten noe problemer ang bein i tidligere kull etter som jeg veit-å min oppdretter , hadde blitt oppfordret til og bruke overnevnte for + karbonade deig/kjøttdeig(vom når han er rundt 4 mnd ettersom jeg forstår) i 1 av de 4 måltidene han får i løpet av døgnet. håper iallefall at alle (ink meg selv) skal slippe og oppleve de svakhetene ang frambein på sine jakt/turkompisser.
  15. herlig lita tøtte den der. har selv dachs på snart 12 å "flyr" selv ut i tide og utide med en liten basset Artesien på 8 uker. blir artig å lese jaktegenskapene til frøkna de. er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg får lagt inn bilder på min profil? skjønner ikke noe jeg. lykke til videre
×
×
  • Create New...