Jump to content

Nordpeak

Members
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

About Nordpeak

  • Birthday 04/05/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nordpeak's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bjugn......Er vel ikke akkurat værdens navle det da, for å ha en sånn type sjappe tenker jeg:)
  2. Allerede ligger jeg å vurderer permisjon eller noe sånt. Har søkt i så mange år uten hell at jeg vet at disse korta ikke kommer trillende...... Faan steike....jeg er sikker på at arbeidsgiver skjønner min situasjon og gir meg lønnet permisjon frem til storbukken ligger i frysern
  3. Takker for svar, da blir det jubel i postkassa til noen andre
  4. Har søkt reinsjakt de siste 5 årene uten å få noenting. I år derimot, i dag klasket det ned en stor konvolutt i postkassen har fått tildelt fritt dyr av fjellstyret i Lesja, Dalsida øst. Men, så kommer saken. Det viser seg at pga av arbeidssituasjon så rekker ikke jeg jakta i år. Kan kortet selges videre eller må dette "leveres tilbake" for eventuelle på reserveliste.?
  5. Monterte akkurat en på Marlin Salongen min
  6. Sa%¤n i grønne Hæl%#te.... Skikkelig godt jobba. Send en pm om du tar på deg arbeid;) Betaler godt og du får full kunstnerisk frihet;)) Utrolig bra.
  7. Brunstig hjort... http://www.vgtv.no/#!id=56837
  8. Jeg jakter i Lindås Kommune, i Nordhordland. Generellt bra vekt på de dyra vi avskyter. Ove
  9. Endelig Min første bukk fallt i natt kl 0340. En spissbukk, måtte gå gradene sa jaktkompisen min . Skutt med scirroco (skrivefeil?) 70m hold og ca 5m utras etter treff. Slaktevekt på 65kg. Er strålende fornøyd og ser frem til å få tatt en litt mer voksen kar.....i løpet av noen dager. Har allerede sett den flere ganger på samme plass men lysforholdene har dessverre ikke hvert optimale disse gangene. X fingrene
  10. Hei til alle som vurdere ATI på sin mauser, hva med noe slikt i steden for? http://www.grips4u.net/product_info.php?products_id=373 Koster litt mer enn ATI, men dette er ikke plast med masse hulrom og/eller plastdeler som skal skues sammen med svarte treskruer Har selv hatt ATI og vil ikke sette mine fingre i slikt møkk igjen.
  11. Uff, det er tungt å sitte å lese alle disse fine historiene og selv ikke ha muligheten...enda. Sitter på båt ved dokk i Tomrefjord og er ikke heime før 19 september. Da, ja da skal det ut og jaktes. Blir nok bøjakt i første omgang, før sekk pakkes og "fjellhjorten" i masfjorden skal "hentes heim":-) Gleder meg som en unge og takk og pris for dere andres allerede flotte opplevelser og skildringer av jakta hittil, så overlever jeg ventetiden.
  12. Reiser ut 1 september og blir en mnd i Angola..... regner med at det er noen dyr igjen til jeg kommer hjem:) Men, får uansett med med starten på bukkejakta og reinsjakta:)) Det gledes stort.
  13. Finnes ikke misunnelig....i det hele tatt Lykke til:)
×
×
  • Create New...