Jump to content

Highwayman

Members
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

About Highwayman

  • Birthday 12/04/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Highwayman's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1

Reputation

  1. Gammel tråd dette, men hvordan ble slutt resultatet ? Brukte du NM149 underbeslag og magasin eller gikk du for en annen variant ?
  2. Hvilket fremre reimfeste vil være korrekt for en M/1894/43 krag og hva slags reim ? Hvilken overflate behandling var det av stålet på disse opprinnelig. Den det er snakk om er produsert i 1944 og har Nb merking.
  3. Er jo et alternativ ser jeg men ikke det jeg har mest lyst til å gjøre. Hva med Schultz & Larsen dempere, bygger de mindre bakover slik at de "passer" bedre ?
  4. Noen som har prøvd Sonic 35 demperen på Troy Par 300 AAC ? Ser at den i følge tabellen til produsenten er for liten til å være optimal for demping av dette kalibret, men likevel så lurer jeg på hvordan det er i praksis akkurat på denne rifla. Sonic 45 regner jeg med at passer dårlig så den er vel ikke noe alternativ.
  5. Får vel svare meg selv, i tilfelle noen andre også lurte på dette, skal være 5x13x4.
  6. Ser at en del bytter ut nylon foringen på pumpa med Kjeramiske ? Kulelager. Hvilken dimensjon er det på disse ?
  7. Så lenge nye våpenlov med forskrifter som sier noe annet, ikke er trådd i kraft ennå, så skulle det ikke være noe problem å få denne godkjent så fremt Våpenkontoret kan og gjør jobben sin når de behandler søknad.
  8. Noen som sjekket dette, med tanke på utkasteråpningen ?
  9. Litt gammel tråd dette, så er vel kanskje ikke aktuelt lenger, men gikk uansett helt greit for min del, ved Kjøp av en HK SL7 tidligere i år. Skrev det ikke i søknaden, men når våpen kontoret ringte for å spørre hva slags våpen dette var i og med at det ikke sto på lista, så var det greit, når det var registrert på jakt før 6/5 2004
  10. Har en Valmet Petra som jeg vil sette en ny kolbe på. For å få til dette må jeg få laget en adapter. Er det noen her som kan være behjelpelig med det eller har tips om noen som kan få til sånt, ta gjerne kontakt. Vedlagt bilder viser hvordan feste for stokken ser ut på rifla, og hvordan feste for ny stokk på adapter må se ut. Ser for meg at dette enten må freses i stål eller aluminium, eventuelt at det kan printes med 3D printer.
  11. Vil det ha noen praktisk betydning i negativ retning at Formann i komiteen nå sier ifra seg alle tillits verv ?
  12. Finnes det å få kjøpt SSG 3000 Patrol stokk løst ? Tenker da ikke på McMillan stokken
  13. Hva med SSG 3000 Patrol stokken, er den å få kjøpt noe sted ?
×
×
  • Create New...