Jump to content

Razorback

Members
  • Posts

    874
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Razorback last won the day on November 5 2020

Razorback had the most liked content!

About Razorback

  • Birthday 06/05/1975

Recent Profile Visitors

1,272 profile views

Razorback's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

159

Reputation

  1. Razorback

    Kongsberg Colt

    Norske priser på KongsbergColt er rein sentimentalt, de fleste er i langt dårligere forfatning enn det meste som å få kjøpt brukt i butikk, og samlerverdien på de er visst også ganske lav, så noen prøve seg med 5K tidligere, men det var visst for høyt for markedet. I USA derimot, pleier slikt å gå for ganske høye priser.
  2. Magne Landrø tok over agenturet på Smith, så børsemaker Lars burde nok ha sånt liggende inne.
  3. Ikke skyte pianisten Tenkte NSF felt, det med varig endring ble formidlet på NM kontroll, finner dette som står under felt reglementet. 8.25.4.8.3. For revolver skal avtrekksvekten måles i single action (spent hane) dersom revolveren har denne funksjonen og hanesporen ikke er fjernet. Har ikke revolveren single action funksjon, eller hvis hanesporen er fjernet, måles avtrekksvekten i double action (nedspent hane).
  4. Mnja... Det er jo ikke noe som hindrer meg i å kjøpe en 6" 686 til SR og bruke baufila(eller børsemaker helst) på løpet for å få den ned til 2,5-3" så den passer da.
  5. Hjelper ikke. I følge regelverket skal endringen være permanent.
  6. Sitat fra wiki: "Det er per november 2019 over 3000 skytebaner i Norge,[8] hvorav over 1000 baner er i aktiv drift.“
  7. Dersom man monterer sammen våpenet uten rekylfjærer og sleiden vil man kunne se det er litt lysåpning på det merkede området. Dette gjør at dette ofte er stedet som knekker av. Har festet en liten shim her så den ikke har mulighet til å flekse og til slutt knekke. Dersom fjæra som holder avtrekkerbøylen i tillegg er litt svak slik at den vipper litt med forsterkes dette. Denne fjæren kan med fordel bøyes for å forsterke holdet. Sleng på kraftigere ammo så forsterkes dette ordet problemet ytterligere.
  8. Jeg mener å huske å ha hørt at prosessen i Sverige er digital og langt smidigere?
  9. Nja... Kontorene ville gjerne man skulle vise til nok aktivitet før man søkte på mange. Så i praksis ble det at rekrutter fikk godkjent 3, og "kom tilbake når du har mer aktivitet å vise til" Sånn halvveis innenfor reglementet, siden man som rekrutt ofte ikke hadde fått aktivitet nok til å bli vurdert som noe mer enn det... Og de som hadde stått på og hadde mer, fikk samme beskjed, så delvis ikke i henhold... Ofte ville man ikke begynne krangel med våpenkontoret og bare godtok det.
  10. Tidligere praksis var slik, da det var aktivitetsnivået(rekrutt, mosjon, osv), i forbindelse med ny våpenloven bortfalt dette, og man kan erverve et våpen pr gren så lenge man tilfredsstiller aktivitetskravet(10+trening/stevner innen siste 6 mnd). Det betyr at du skal få godkjent søknad på alle våpen du søker på, så sant det søkes til godkjente grener(står oppført på politiets sider)
  11. Om det bare er prat vites ikke, men det skal visstnok være "bittelitt" forskjell på spec på amerikanske og europeisk. 22LR, både ammo og kammer, så rådet jeg har hørt er amerikansk ammo i amerikanske våpen og europeisk ammo i europeiske våpen.
  12. Det anbefales som regel ikke å benytte HV-ammo i halvauto, da disse har rekylfjærer laget for mer moderate ladninger.
  13. Det hender man kommer over noen røverkjøp. Fikk selv min Shadow1 med Doctor rødpunkt brukt for 5000, -
  14. Ja, jo, så der... Føler vel de går litt likt og forbi hverandre med de forskjellige modellene. Nederst de billigste Tanfo som Force ol. Så Shadow1. De mellomste Tanfo, som Stock3 ol. Deretter Shadow2. Og til slutt Tanfo Limited Custom, Gold Custom ol. Bare min mening siden jeg har hatt noen av de selv.
×
×
  • Create New...