Jump to content

vwhotrod

Members
  • Posts

    360
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

vwhotrod last won the day on August 23 2020

vwhotrod had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vwhotrod's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

78

Reputation

  1. 150 grs TTSX i .308 50 cm pipe og Norma 11 krutt. Hva bør man legge seg på i kruttvekt? På boksen står det maks ladning 47,1 grs med 150grs sierra kule.. TTSX`n er vel litt lengre og må derfor lengre ned i hylsa=mer trykk.. Vil tro at 46 grs N11 likevel er innenfor trygg sone?
  2. Sjekk Barrett tråden eller Kimber tråden. Der er det mye lettvekts-tips:-)
  3. Her er vekta på min bagasje for tre dager m to overnattinger fra i fjor. Du ser hva totalen er, hva man har på seg og mat i oversikten. Her har jeg med gåstaver, stol og to øl på pakkelisten. Ren luksus, men synes det er verdt det. Anbefaler denne nettsiden for å enkelt få oversikt. Perfekt for gram-jegerne:-)
  4. Min er også en eldre modell med 480 sek som lengste intervall..
  5. Min biltemavasker synes jeg bare blir dårligere og dårligere. Klarer ikke en gang å gjennomføre en hel runde på 480 sek uten at varmevernet slår inn..
  6. Kjedelig.. Ang ladninger så går min bra med 165 grs accubond ladet med 44,9 grs n150 Vithavouri. 820 m/s, COL 71
  7. Har også en z3 3-9x36 på reinsbørsa. Veldig fornøyd, meget bra optikk!
  8. Ja du kan ikke ha børse over 3 kg! Det er jo blytungt! Her er min på vekta, 2929 g. Var litt skeptisk til den lille kikkerten og tenkte kanskje jeg kom til å savne større forstørring, men det gikk helt fint i de situasjonene jeg brukte den forrige sesong i hvertfall..
  9. Samme her.. Min 149 veier 169g. Litt skuff egentlig, men lett lell:-)
  10. Kikket også på denne. Er det noen for- bakdeler med ladearm i stedet for brekk? Kanskje presisjonsrør mtp kikkertbruk og slark i mekanismen over tid?
  11. Da må jeg kjøpe kikkert også vel? Gamoen jeg har er heller ikke så presis som jeg ønsker. Vil helst treffe omtrent der jeg sikter, så presisjon er også en ønsket egenskap i tillegg til godt avtrekk.
  12. Funderer på en luftbørse til mengdetrening. Har et Gamo gevær fra før, men på dette er avtrekket helt ubrukelig og man treffer litt i hytt og pine uansett. Ønsker et med godt direkte avtrekk, åpne sikter, men med mulighet for å montere kikkert. Ser de ulike modellene har forskjellige avtrekk, men jeg har ingen anelse om hva som er forskjellen. Tar gjerne i mot tips til hvilken modell man bør gå for. Løst budsjett 4-6000
×
×
  • Create New...