Jump to content

jakt_fred

Members
  • Posts

    565
  • Joined

  • Last visited

About jakt_fred

  • Birthday 10/07/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jakt_fred's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. God kveld! noen som har vært ute og jaktet due den siste tia? tenkte meg en tur ut i hælja og neste så får se hvordan det går. sliter med og finne hellskall duer noested på nettet nå. noen som har noen gode tips?
  2. noen som har noen gode tips å komme med når man går på støkkjakt? og om det er noen "gode" plasser i terrenget jeg burde se etter?
  3. hvor er duene i indre østfold om dagen a?? ser jo nesten ikke duer om dagen!
  4. Tigermagna det er bra er det no fart i duene der da? nedover mot solbergfoss er det sikkelig stille så får vel fortsette å kjøre igjen da men håper på en tur til hælja jeg også!
  5. Tigermagna jakter du nedover mot solbergfoss?? det er der jeg jakter også. men den siste uka har jeg sitt dårlig med duer nedover der, kjører også Eidsberg hjem fra jobb men ikke mye duer å se der eller!
  6. noen som har vært ute di siste dagene?? var ute en tur på søndagen men veldig lite duer i lufta! syntes ellers også det er mindre duer å se, men er vel at dem flokker seg mer rundt noen jorder vel.
  7. spådd bra vær her nede i hælja! så da blir det jakt i mårra ettermiddag! noen fler som skal ut å prøve i hælja??
  8. noen fler som har vært ute di siste dagene??
  9. Ble en tur ut på lørdagsmorgenen, ble med 7 duer hjem fra den morgenen Kunne vært bedre men trekker var egentlig bra, bare litt leit å få dem ned pga vinden snudde 2 ganger. Blir noen turer når finværet kommer igjen
  10. Duejakta måtte vente etter jobb idag men i mårra tidlig drar vi ut! Når er det best og være klar på morgenen? Flyr dua så fort det blir lyst??
  11. endelig er dagen her! drar ut rett etter jobb så håper på å sitte klar kl 14.00 37 lokkeduer noen skall, hel skall, par svuppere, karusell med spisende duer og fud er klare til etterpå!
  12. Ja da ble det en pakke med rottweil nr 5 og nr 6 pluss 50 skudd med 7ere så da er jeg klar får i mårra noen som skal ut på morgenen i mårra?? Rapport og bilde må ut!
  13. skal prøve meg på noen rottweil jeg å tenkte jeg blir vel 5 eller 6 en dag igjen nå folkens!
  14. morro! ja jeg også kjører ettermiddagstrekket i hælja har trua på at dem begynner å treske hvete di nærmeste dagene. er jo spådd regn til mandag!
  15. Ja så dem treska bygg her i hælja som var, så håpet er vel at dem skal begynne på hveta i mårra noen fler som skal ut på fredag? Jeg drar ut kl 13.30!
×
×
  • Create New...