Jump to content

HotShot

Members
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,268 profile views

HotShot's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

55

Reputation

  1. Rifle: 5 i magasin, og en sånn norma-5pack i sekk eller lomme. Hagle: klippa opp et patronbelte, så jeg har 5 og 5 patroner festet sammen. Lydløst, og oversiktlig hvis jeg har ulike typer ammunisjon.
  2. Tar gjerne den på pm ja. Kansje det får bli valmet?
  3. Tåler den hevi-shot og liknende hard ammunisjon?
  4. Lurte på 7x57r, da det finnes mulighet for villsvin. Ellers kunne jeg like gjerne valgt 222/223.
  5. God kveld, kammerater! Er i tenkeboksen ang ny brukt kombi om dagen, og søknad er levert inn. Vil ha et skikkelig bruksjern, maks 10 000 og helst mindre. Men, jeg er helt låst på at jeg vil ha noe som kan skyte blyfri ammunisjo i begge løp. Har hørt at homogene kuler kan være et problem i loddede piper, og vil ikke låse meg til vismuth da jeg har mindre god erfaring med det. Noen forslag?
  6. Hvordan blir det med 22 wmr da?
  7. Den børsa var en hendig sak @22.Wmr. Hva er dette for noe?
  8. Utrolig bra skrevet @M67, info som dette er gull for oss som er i startgropa innen langholdsskyting. Ser frem til fortsettelsen, spesielt hvordan man blir en stabil skytter, ikke bare hvilket kaliber man må ha. Sikker på at til og med vi 308 skyttere kan lære av dette
  9. Takk for tipset! Kjøpte i går, ble virkelig bra. Anbefales!
  10. Gi nettingstrømpa til noen andre, fortrinnsvis dama, og prøv nylonstrømpe istedet
  11. Sonic 35 er vel enda noen hundrelapper billigere. Fornøyd med min, men blir styggfort varm.
  12. For å spore tråden enda litt mer inn på det opprinnelige spørsmålet... Har voldsom lyst på fwb 300 igjen, men ikke til 6500. Finnes det noe nytt til salgs som gjør samme nytten, eller må man vente på at noe dukker opp?
  13. Har hatt fwb 300, solgte den da avtrekket var for lett for jakttrening. Angrer som en hund allikevel, det var virkelig presist! Lurer nå på en weirauch hw97, lest mye godt om det.
  14. Blir eier av en m55 sporter på nyåret. Trenger da picatinny rail. Går ut ifra at t3 skinne blir for lang for den korte m55 kassa? Noen som har kjøpt i Norge?
×
×
  • Create New...