Jump to content

Goatboy

Members
  • Posts

    1,813
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

898 profile views

Goatboy's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

2

Reputation

  1. Eller at Heckler & Koch VP70 hadde vært en grei pistol hvis 70 var prisen, ikke modellen:)
  2. Takk for svar og bra kjøp for deg:) Synd det ikke var flere på lager. Edit. Howa1500 og Vanguard er pratiskt talt samme rifle.
  3. Hei, Vil tro at 105gr SWC er en av de mest brukte 38 kulene i Norge. For enkelte er målet at kula skal sitte igjen i pappen på 50 meter:) Diskutert mye her bla:
  4. Når de først har skilt Sauer og HK er det veldig merkelig at ikke 416 skytterne kan få lade magasiner?
  5. Kan det stemme at det er en M1894 for private?
  6. Hei. Ser det fortsatt er mye god kunnskap på forumet:) Kan noen fortelle meg noe om denne? Nummerlik på alle deler jeg har funnet.
  7. Det er noen år siden jeg drev med bueskyting, men har lyst til å begynne igjen. Hvis jeg ikke husker feil var det ett aktivt bueforum med en bra kjøp/salg side som jeg ikke er i stand til å finne igjen. Hvor er det buefolket handler om dagen?
  8. Definisjonen på magnumladninger er da svært enkel? Over 190 i faktor= Magnum under = ikke Magnum. Ikke noe i regelverk om hvilke hylse man bruker.
  9. @Hassel Ser at det ikke er nevnt haglepiper i teksten, vet du om det er bevisst og haglepiper fortsatt er søknadspliktige på "gamle måten"? Hva med sleider? Kan man tolke dette til at det er fritt og kjøpe en "commander" topp til en 1911 feks sp lenge det er i samme kaliber?
  10. Ingen 1873, men håper du kan klare deg med en 1884 modell.. Får ta med en 1911 også Dårlige mobilbilder, men var det jeg hadde:)
  11. Joda, ammo er greit nok, poenget er at det ikke er noe unntak for oppbevaringsreglene når det kommer til hytteplinking med kortvåpen, uten fg skap er det så vidt jeg kan se ulovlig å ha med en pistol på hytta..
  12. Joda, jakt og konkurranse er dekket greit i loven, plinking på hytta er hverken jakt eller konkurranse og å anta at man kommer innenfor samme lovverk tør ikke jeg.. Husker dere denne: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=59&t=4997
  13. Har litt samme problemstilling selv, har en hytte der det er sikkerhetsmessig null problem å skyte litt kortpang og det har jeg også gjort, men det som har stoppet meg der er problemstillingen rundt oppbevaring.. Har ikke våpenskap på hytta og etter "ravntind saken" har jeg rett og slett ikke turt, før delte jeg våpen i to og hadde delene på soverommet når jeg sov, men så vidt jeg kan skjønne er det rett og slett ulovlig.. Skulle det bli en utrykning vil jeg ikke ryke på at, "joda, sikkerheten er i orden, men våpenene inndras pga ulovlig oppbevaring"
  14. Og med den holdningen til "pistolfabrikker", hvem sitt problem er dette om 5 år? Svaret er at alle kommer til å lide for dette fordi noen skal gjøre idrett til pengemaskin.. Uten gjensidig tillitt strammes reglene inn, så enkelt er det...
×
×
  • Create New...