Jump to content

Haavard

Members
  • Posts

    1,356
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Haavard last won the day on January 10

Haavard had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2,033 profile views

Haavard's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

357

Reputation

  1. Hvis du leser artikkelen ser du at det ikke er mammut de skal bygge, men en genmodifisert elefant. (Dermed blir de vel heller ikke lovlige i Norge?)
  2. Javel, jeg gir meg! "Jeg gjør ting"
  3. Hvis du kan forklare jobben din med tre ord har du en veldig kjedelig og ensidig jobb. (Men for all del - samfunnet er avhengig av at mange er i den kategorien.)
  4. Men ellers er det jo interessant hvordan "vi" tror vi vet hvordan verden ser ut. "Alle" vet jo at elefanter er utrydningstruet. Før jul var et engelsk firma som måtte trekke tilbake tilbud om rensjakt i Norge fordi "England" ikke forstår norske forhold.
  5. Joda, men de samme tallene for Sverige viser drøyt 10 % minkning. Vaksinegraden i de to landene er den samme så skeptikerne har ingenting å hente der.
  6. Etter mange års jevn nedgang flatet det ut i 2017, - 18 og -19 med 106, 108 og 108. Så gikk det ytterligere ned -20 og -21 til 93 og 80, før det gikk opp igjen til 116 og 118 de siste to årene.
  7. Kanskje av samme grunn som at trafikkdrepte siden pandemien har gått opp med nesten 50%. Jeg tror forklaringen kan finnes i "Flesket og Fjompens" (dere forstår hvem jeg mener) katastrofale håndtering av pandemien som fikk mennesker til å låse seg inn i seg selv. Familiedrap har jeg ike lest om i Sverige, og trafikkdrepte har "bare" gått opp 10 %. (Riktignok mange andre drap, men det det er p.g.a. helt andre politiske tabber.)
  8. Det forklarer uansett ikke at papir tar lenger tid enn elektronisk. Bortsett fra noen minutter på å manuellt skrive søknaden i systemet.
  9. Det bør være en menneskerett å få kjøpe alkohol frem til 3 på natten. At det kostet noen liv er som det er. Det er ikke akkurat sånn at det er trygt å leve i land med alkoholforbud heller...
  10. Sverige har også krav om å oppbevare våpen der du bor. I Sverige skal HELE våpenet være i våpenskap.
  11. Rådyr kan brukes til så mangt tydeligvis... Har du prøvd juleribbe av rådyr også?
  12. Du vet hvorfor det blir sånn?
  13. Er det noen som kan forklare hvorfor det ikke er lov å transportere våpenet synlig, men det er lov om det er i et futteral? Alle ser det jo, og de aller fleste vil anta at det er et våpen der inne.
  14. Haavard

    Havkajakk

    Men du skrev jo at tørdrakten blir fylt med vann. Da blir du etter mine beregninger våt...
×
×
  • Create New...