Jump to content

Otto

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Otto's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Otto

    Isbor

    Lag en adapter til batteridrill. Jeg slo flat en øyebolt som jeg brukte på min 18v drill. 1 batteri holdt hele dagen med 50 cm is og mange hull Hvis iboret løsner eller adapteret brekker er det mulighet for at isboret forsvinner ned i hullet..
  2. Jeg bruker det i kombi en min, skutt 2 tiur med den og er meget fornøyd med hvor lite det ødelegger kjøttet! Ca 10-20 gram i forskjell på brystfilleene med og uten Kulehull.
  3. Hei, tok en tlf til garmin support i dag, de bekreftet at losindikator SKAL virke på T5 mini. Siste oppdatering til alpha 100 som kom på torsdag skulle forbedre denne funksjonen. Har oppdatert alpa 100 enheten og t5 mini halbåndet til siste versjon og kan bekrefte at losindikatoren viker på min finskspetse
  4. Men den virket tidligere... (forrige vinter) Er det noe tull garmin har gjort etter oppdatering?
  5. Hei, har garmin alpha 100 og t5 mini, men får ikke til losindikatoren! Mener jeg brukte den tidligere..¿. Har satt bjeffe varsleren i menyen til på. Men den registrerer ikke bjeffing.. Noen tips?
  6. Ta en titt på Zebralight, du blir neppe skuffet!
  7. Takk for svar Jonilse! Har brukt Zebralight H600Fw Mk II Floody ca 2-3 år nå og storfornøyd med den! Har lyst på H600Fw Mk III XHP35 Floody Neutral White eller den med høy cri som du nevner... Blir nok til å bestille ei av de røde også for å teste det ut
  8. Hei, skal ha meg ny hodelykt med rødt lys for å beholde nattesynet. Sett litt på Zebralight sine Aa lykter, men de har 2 forskjellige utgaver jeg ikke helt skjønner forskjellen på. Noen som kan forklare meg? H502r Red AA Flood Headlamp http://www.zebralight.com/H502r-Red-AA- ... p_124.html Vs H502pr Photo Red AA Flood Headlamp http://www.zebralight.com/H502pr-Photo- ... p_175.html Hvilken vil fungere best i skogen/ teltet/ hytta uten å miste nattesynet?
  9. Kjøpte sånn en liten Cooyoo lykt, men hvordan lader dere denne? Forstår det slik i bruksanvisning at den skal ha 100 mA ladestrøm. De fleste ladere jeg har er på 1-2 A Kutter denne lykta strømmen når batteriet nærmer seg "farlig" tomt?
  10. Hei jeg har brukt H600Fw Mk II Floody 18650 XM-L2 Headlamp Neutral White I 1.5 år nå og er storfornøyd med lykta, fargen og spredningen er veldig behagelig. Hva er forskjellen på din lykt jonilse? H600Fc III High CRI Floody Neutral White 18650 Headlamp Høy cri? Hva betyr det? Og kommer zebralight med oppgraderte lykter med ny led? Såfall når?
  11. Ble litt gira de sene nattetimer og bestilte meg den olight sr52ut. Gleder meg til å teste den! Lumintop sd75 virker interessant, litt stor men, virker jo lovende! Kansje jeg bestiller den senere hvis ikke kona finner ut av det..
  12. Noen som har testet denne? Med nye xp-l hi led m.lyktemannen.no/products/olight-sr52ut-lyser-800-meter-kommer-okt-2015/ Ser jo lovende ut..
  13. Beklager mange poster, men får mye feilmeldinger,, Vil bare si at jeg er storfornøyd med zebralight, Har brukt H600Fw Mk II Floody 18650 nesten daglig i over 1 år nå, og er veldig fornøyd med hvordan den fordeler lyset, styrken og holdbarheten til batteriet. Lykter med senterspott liker jeg best å ha i handa.
  14. Noen tips til ei bra lykt som lyser laaaangt? Har mange brukslykter, men mangler ei søkelykt etter dyr ol. Blir nok mest liggende i bilen og med på småturer, så størrelsen er ikke avgjørende, men greit den ikke fyller hele sekken.. Gjerne med 18650 batterier.
  15. Samme problem om jeg bruker mobil eller pc..
×
×
  • Create New...